Elementti­puhditus (possutus)

Elementtipuhdistus eli tunnetummin possutus on hyvä ja kustannustehokas tapa puhdistaa pitkiäkin paineputkistoja. Menetelmä toimii hyvin niin pienissä kuin isoissakin linjoissa.

Vesihuoltoon tarkoitetut Awt-puhdistuselementit on valmistettu juomavesikelpoisesta muovista ja pinnoitettu liukenemattomalla PU-massalla. Nämä elementit supistuvat jopa puoleen läpimitastaan, mikä tarkoittaa hyvää läpäisykykyä mahdollisissa ahtaumakohdissa.

Meillä on vesi- ja viemärilaitoksille ja teollisuudelle laaja valikoima puhdistuselementtejä eri käyttötarkoituksiin. Muovijohdoille tarkoitetut puhdistuselementit voimme varustaa paikantamislähetintä varten integroidulla suojakotelolla.

allwatec.com

Vedenkäsittely­laitteiden myynti, asennus ja huolto

Puhdas vesi on jokapäiväinen elintarvikkeemme sekä tärkeä osa teollisuuden tuotantoprosesseja. Vedenpuhdistuslaitteemme ovat niin kehittyneitä, että saamme pienetkin epäpuhtaudet poistettua kaivovedestäsi – ja vieläpä kohtuukustannuksin.

Tarjoamme laitteet aina vesinäytteen perusteella. Suodatinvalmistajat antavat aina suodatustakuun valmistamilleen tuotteille. Asennamme vain tunnettujen valmistajien tuotteita, koska haluamme varmistua siitä, että asiakkaamme saa mahdollisimman pitkäikäisen laitteen.

Suodattimet eivät ole koskaan täysin huoltovapaita. Huoltamalla suodattimen määräajoin varmistat, että suodattimen suodatinteho ei putoa. Tarjoamme asentamiimme suodattimiin huoltosopimuksen.

Teollisuuden suodattimet ja laivojen ro-koneet
WatMan
Aqua Nova
BWT Separtec

Vesi­tornien, vesi­säiliöiden pesu ja desinfiointi

Vesitornien ja -säiliöiden puhdistus toteutetaan perinteisellä tavalla, jossa ensin tehdään raakapesu korkeapaineella ja irrotetaan suurin osa kertymistä.

Tämän jälkeen säiliö desinfioidaan ja annetaan desinfioinnin vaikuttaa. Sitten säiliö pestään uudelleen runsaalla vedellä, ettei säiliöön jää desinfiointiaineen jäämiä. Työ suoritetaan yleensä yöaikaan, jolloin veden kulutus on pienimmillään.