Rengaskaivon huolto

Teemme kaivohuollon aina kaivokohtaisen tarpeen ja kuntotarkastajamme erillisen tarkastuskäynnin perusteella laatiman työsuunnitelman ja kustannusarvion mukaisesti.

Tavanomaisessa kaivon perushuollossa imuroimme veden ja pohjalietteen pois ja pesemme kaivon sisustan painepesulla. Sen jälkeen tiivistämme renkaiden saumat ja läpiviennit sekä vaihdamme pohjalle uudet suodatushiekat. Hyvän lopputuloksen viimeistelemme kansirakenteiden uusimisella, kaivon ympäristömaan muotoilulla ja tarvittaessa desinfioinnilla. Kaivon kunnostuksen työn osuudesta saat kotitalousvähennyksen.

Kuntotarkastukset

Koulutettu kuntotarkastaja kartoittaa mm. kaivosi kunnon, sen rakenteet ja käyttöympäristön. Erikseen sovittaessa kuntotarkastaja ottaa sertifioidun vesinäytteen.

Kartoituksen perusteella toimitamme kirjallisesti toimenpidesuositukset sekä tarjouksen kaivosi kunnostamisesta tai huollosta. Kaivon kuntotarkastus on ILMAINEN PALVELU.

Kuntokartoituksen voit tehdä myös itse käyttämällä mobiilisovellustamme. Lataa mobiilisovellus alla olevista kuvakkeista!

Pumppujen verkkokauppa

Nyt voit ostaa pumppujamme myös suoraan verkkokaupasta - toimitamme koko Suomeen.

Verkkokauppaan