Pumput ja pumppaamot

Palveluihimme kuuluvat pumppaamoiden huollot ja saneeraukset, pumppaamoiden ja pumppujen vikapäivystys, porakaivopumpun asennus, vesipumpun asennus ja käsipumpun asennus. Verkkokaupastamme löydät kaikki pumppuihin ja pumppaamoihin liittyvien palveluiden hinnat ja palvelukuvaukset. Huollamme ja asennamme pumppuja seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Uusimaa. Toimitamme pumppuja koko Suomeen.

Meiltä löytyy vedensiirtoon tarkoitettuja pumppuja joka lähtöön. Pääsääntöisesti asennamme myymämme pumput. Verkkokaupastamme näet pumppujen hinnat asennettuna tai toimitettuna. Tarjoamamme pumput ovat markkinoiden johtavilta pumppuvalmistajilta ja tarjoamme pääosin Wilon, Grundfossin ja Pumppulohjan vesipumppuja.

Olemme erikoistuneet vesihuollossa pora- ja rengaskaivopumppuihin ja osaamme mitoittaa pumpun juuri tarpeesi mukaisesti. Viemärihuollossa erikoisalaamme ovat niin jätevesi-, kuin perusvesipumppaamoidenkin asennus- ja huoltotyöt.

Pumppaamoiden säännöllisellä vuosihuollolla saadaan taattua pumpun pitkä käyttöikä.

Erilaiset pumput:

Porakaivopumppuja on kahdentyyppisiä; ejektoritoimisia ja uppopumppuja. Ejektoripumppu sijaitsee aina maanpinnalla, kun taas uppopumppu asennetaan aina kaivoon 30-150m syvyyteen.

Kaivopumppu on rengaskaivossa useimmiten käytetty uppopumppu. Nykyaikaiset rengaskaivopumput ovat hiljaisia ja pitkäikäisiä. Rengaskaivopumput soveltuvat niin asuin- kuin vapaa-ajan kiinteistöihin, kunhan ne on mitoitettu oikein. Meiltä saat juuri omaan kohteeseesi soveltuvan ratkaisun.

Kuvassa asentajamme asentavat Pumppulohjan Watman-rengaskaivopumppua rengaskaivohuollon yhteydessä.

Vesiautomaatti on keskipakoispumppu, joka on varustettu painesäätimellä tai paineastialla. Nämä usein ”mökkipumpuiksi” nimetyt pumput ovat yleisiä vapaa-ajan asumisen kohteissa.

Käsipumppu on sähkötön, lihasvoimalla toimiva pumppu. Käsipumppuihin ei voi olla törmäämättä mökkialueilla. Tunnetuin pumppumalli on varmasti Nira, jota myös me tarjoamme. Niraa on tarjolla useissa eri väreissä, esimerkiksi punaisena, sinisenä tai harmaana.

Nira käsipumppu asennettuna

Nira 67 -käsipumppu on yleinen ja kestävä ratkaisu käsipumpuksi.

Jätevesi- ja perusvesipumput ovat usein asennettuna pieniin tai isoihin pumppaamoihin. Meiltä löytyy myös työmaakäyttöön suunnitellut pumput.

Kuvassa saneeraamme kerrostalon jätevesipumppaamoa.

Verkkokaupastamme löydät pumput toimitettuna ja/tai asennettuna. Valitse itsellesi sopiva tai ota yhteyttä niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden.