Pumput ja pumppaamot

Palveluitamme ovat mm: pumppaamoiden huollot ja saneeraukset, pumppaamoiden ja pumppujen vikapäivystys, porakaivopumpun asennus, vesipumpun asennus ja käsipumpun asennus. Verkkokaupastamme löydät kaikki pumppuihin ja pumppaamoihin liittyvien palveluiden hinnat ja palvelukuvaukset. Huollamme ja asennamme pumppuja seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Uusimaa. Toimitamme pumppuja koko Suomeen.

Meiltä löytyy vedensiirtoon tarkoitettuja pumppuja joka lähtöön. Pääsääntöisesti asennamme myymämme pumput. Verkkokaupastamme näet pumppujen hinnat asennettuna tai toimitettuna. Tarjoamamme pumput ovat markkinoiden johtavilta pumppuvalmistajilta, mm. Wilo ja Grundfos. Olemme erikoistuneet vesihuollossa pora- ja rengaskaivopumppuihin. Viemärihuollossa erikoisalaamme ovat niin jätevesi-, kuin perusvesipumppaamoidenkin asennus- ja huoltotyöt.

Pumppaamoiden säännöllisellä vuosihuollolla saadaan taattua pumpun pitkä käyttöikä.

Erilaiset pumput:

Porakaivopumppuja on kahdentyyppisiä; ejektoritoimisia ja uppopumppuja. Ejektoripumppu sijaitsee aina maanpinnalla, kun taas uppopumppu asennetaan aina kaivoon 30-150m syvyyteen.

Kaivopumppu rengaskaivossa useimmiten käytetty uppopumppu. Nykyaikaiset rengaskaivopumput ovat hiljaisia ja pitkäikäisiä. Rengaskaivopumppuja on käytössä niin vakituisen kuin vapaa-ajan asumisenkin kohteissa.

Vesiautomaatti on keskipakoispumppu, joka on varustettu paineen säätimellä tai paineastialla.  Nämä usein ”mökkipumppuiksi” nimetyt pumput ovat yleisiä vapaa-ajan asumisen kohteissa.

Käsipumppu, on sähkötön, lihasvoimalla toimiva pumppu. Käsipumppuihin ei voi olla törmäämättä mökkialueilla. Tunnetuin pumppumalli on varmasti Nira, jota myös me tarjoamme.
Jätevesi- ja perusvesipumput ovat usein asennettuna pieniin tai isoihin pumppaamoihin. Meiltä löytyy myös työmaakäyttöön suunnitellut pumput.

Verkkokaupastamme löytyy pumput toimitettuna ja/tai asennettuna. Valitse itsellesi sopiva tai ota yhteyttä niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan palvelukokonaisuuden.