Kaivopumpun asennus

Palveluitamme ovat mm: rengaskaivopumpun myynti, kaivopumpun toimitus ja rengaskaivopumpun asennus. Nämä työt suoritetaan yleensä kaivon huollon yhteydessä. Verkkokaupastamme löydät kaivopumppujen hinnat ja huoltojen palvelukuvaukset. Asennamme kaivopumppuja pääsääntöisesti seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Kanta-Häme, Uusimaa, Varsinais-Suomi ja Päijät-Häme. Muille alueille Suomessa toimitamme laadukkaita kaivopumppuja suoraan kotiovelle.

Rengaskaivoihin asennetaan yleensä uppopumppu. Vanha uppopumppu vaihdetaan usein uuteen rengaskaivon huollon yhteydessä. Kaivopumppu mitoitetaan aina kohteen mukaan. Mitoituksessa otamme huomioon kaivon halkaisijan, syvyyden ja veden käyttömäärän tarpeen. Meiltä löytyy jokaiseen kohteeseen sopiva kaivopumppu. Tarjoamme mm. Grundfosin ja Wilon laadukkaita pumppuja, joissa on aina valmistajan antama laitetakuu.

Hygieenisyys on vesihuoltopalveluidemme ydin myös pumpun vaihdoissa. Käytämme huoltotöissä ainoastaan puhtaita ja desinfioituja laitteita ja työkaluja. Vesitöissä toimintaamme ohjaa Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran määritykset vesihygieniaosaamisesta ja jatkuva utelias kehittyminen vesihuoltoalalla.

Valitse tarvitsemasi pumppu verkkokaupasta niin otamme sinuun yhteyttä ja tarkastamme että pumppu on varmasti sopiva juuri sinun tarpeisiisi. Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia meille niin autamme sinua.

Rengaskaivoissa pumppu on asennettava vähintään 20-40cm korkeudelle kaivon pohjasta. Näin ehkäistään hiekan ja muiden epäpuhtauksien pääsy pumppuun aiheuttamaan kulumista. Matalissa, vähävetisissä kaivoissa pumppu voidaan asentaa juuri ja juuri kaivon pohjan yläpuolelle. Pumppua ei missään tapauksessa saa upottaa hiekkaan tai liejuun, koska kiintoaines saattaa aiheuttaa pumpun tukkeutumisen ja/tai ylikuumenemisen. Pumpun asennus kannattaa aina tilata ammattilaiselta, koska pumppujen takuut eivät koske asennusvirheistä johtuvia pumpun hajoamisia.

Kaikki juomavesikaivoihin liittyvät työt tehdään juomavesitöihin tarkoitetuilla työkaluilla ja kalustolla. Henkilöstömme on vesityökorttikoulutettuja vesihygienian ammattilaisia.  

Klikkaa tästä verkkokauppaan, valitse Sinulle parhaiten sopiva palvelukortti ja lähetä tarjouskysely. Apua palvelukortin valintaan saat verkkokaupan chatissa tai soittamalla. Tarjouskysely ei ole sitova tilaus, vaan myyntimme ottaa kyselyn perusteella yhteyttä ja palvelupaketti rakennetaan yhdessä. Saat tarjouksen sähköpostiisi. Tarjouksen hyväksyttyäsi työ aikataulutetaan ja suoritetaan sovitusti. Maksu hoituu sähköisesti kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla, sekä lasku- ja osamaksupalveluilla.  

Huolehdi esteettömästä pääsystä kaivolle. Huoltokalustomme kulkee paikalle pakettiautolla. Huolehdi lukittujen paikkojen (tekniset tilat ym) avauksesta. Parasta on, jos pääset itse paikalle asennuksen ajaksi. Ymmärrämme, että aina se ei kuitenkaan ole mahdollista. Sellaisissa tapauksissa tulee sopia huoltoasentajiemme pääsy tarvittaviin tiloihin asennusajan sopimisen yhteydessä. Varaa talousvettä vuorokauden tarpeisiin. Kaivopumpun vaihtoon kuluu normaalisti aikaa muutama tunti, jona aikana vettä ei ole saatavissa.