Käsipumpun asennus

Palveluitamme ovat mm: rengaskaivoihin asennettavan käsipumpun myynti, käsipumpun toimitus, käsipumpun asennus. Nämä työt suoritetaan yleensä kaivon huollon yhteydessä. Verkkokaupastamme löydät käsipumppujen hinnat ja huoltojemme palvelukuvaukset. Asennamme kaivopumppuja pääsääntöisesti seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Kanta-Häme, Uusimaa, Varsinais-Suomi ja Päijät-Häme. Muille alueille Suomessa toimitamme laadukkaita kaivopumppuja suoraa kotiovelle.

Rengaskaivoihin asennettavat käsipumput toimivat erinomaiset mökki- ja vapaa-ajan asuntokäytössä tai kohteessa, jossa veden käyttö on vähäistä tai ei ole mahdollista saada sähköä. Tarjoamme Niran käsipumppuja jotka ovat laadukkaita Suomessa valmistettuja pumppuja. Niran pumput soveltuvat myös talvikäyttöön. Pumpuilla on aina laitevalmistajan takuu. Käsipumpun voi asentaa myös porakaivoon, kun tietyt asennustavat otetaan huomioon.

Hygieenisyys on vesihuoltopalveluidemme ydin myös pumpun vaihdoissa. Käytämme huoltotöissä ainoastaan puhtaita ja desinfioituja laitteita ja työkaluja. Vesitöissä toimintaamme ohjaa Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran määritykset vesihygieniaosaamisesta ja jatkuva utelias kehittyminen vesihuoltoalalla.

Valitse tarvitsemasi käsipumppu verkkokaupasta niin otamme sinuun yhteyttä ja tarkastamme että pumppu on varmasti sopiva juuri sinun tarpeisiisi. Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia meille niin autamme sinua.

Kyselyn vastaukset ovat anonyymejä, eikä tutkimuksesta tallenneta muuta tietoa, kuin vastaajan lomakekenttään kirjoittama teksti. Käytämme vastauksia HRV:n markkinoinnin kehittämiseen. Kiitos osallistumisestasi!

Käsipumppu + asennus maksaa keskimäärin 850-1300€ riippuen kaivon syvyydestä, halkaisijasta, sijainnista sekä töistä ja tarvikkeista. Käsipumpun asennustyö on kotitalousvähennyskelpoista. Valitse ja tilaa sinulle sopivin palvelu verkkokauppamme palvelukorteista.

Rengaskaivoissa käsipumpun imupää on asennettava vähintään 40-50cm korkeudelle kaivon pohjasta. Näin ehkäistään hiekan ja muiden epäpuhtauksien pääsy pumppuun. Matalissa ja vähävetisissä kaivoissa pumpun imupää voidaan asentaa juuri ja juuri kaivon pohjan yläpuolelle. Pumpun asennus kannattaa aina tilata ammattilaiselta, koska pumppujen takuut eivät koske asennusvirheistä johtuvia rikkoutumisia.

Kaikki juomavesikaivoihin liittyvät työt tehdään juomavesitöihin tarkoitetuilla työkaluilla ja kalustolla. Henkilöstömme on vesityökorttikoulutettuja vesihygienian ammattilaisia.  

Klikkaa tästä verkkokauppaan, valitse Sinulle parhaiten sopiva palvelukortti ja lähetä tarjouskysely. Apua palvelukortin valintaan saat verkkokaupan chatissa tai soittamalla. Tarjouskysely ei ole sitova tilaus, vaan myyntimme ottaa kyselyn perusteella yhteyttä ja palvelupaketti rakennetaan yhdessä. Saat tarjouksen sähköpostiisi. Tarjouksen hyväksyttyäsi työ aikataulutetaan ja suoritetaan sovitusti. Maksu hoituu sähköisesti kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla, sekä lasku- ja osamaksupalveluilla.  

Huolehdi esteettömästä pääsystä kaivolle. Huoltokalustomme kulkee paikalle pakettiautolla. Huolehdi lukittujen paikkojen (tekniset tilat ym) avauksesta. Parasta on, jos pääset itse paikalle asennuksen ajaksi. Ymmärrämme, että aina se ei kuitenkaan ole mahdollista. Sellaisissa tapauksissa tulee sopia huoltoasentajiemme pääsy tarvittaviin tiloihin asennusajan sopimisen yhteydessä. Varaa talousvettä vuorokauden tarpeisiin. Kaivopumpun vaihtoon kuluu normaalisti aikaa muutama tunti, jona aikana vettä ei ole saatavissa.