Porakaivopumpun asennus

Palveluitamme ovat mm: porakaivopumpun myynti, porakaivopumpun toimitus ja porakaivopumpun asennus. Nämä työt suoritetaan yleensä porakaivon huollon yhteydessä. Verkkokaupastamme löydät porakaivopumppujen hinnat ja huoltojemme palvelukuvaukset. Asennamme kaivopumppuja pääsääntöisesti seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Kanta-Häme, Uusimaa, Varsinais-Suomi ja Päijät-Häme. Muille alueille Suomessa toimitamme laadukkaita kaivopumppuja.

Porakaivopumpuista löytyy kahdenlaista toimintamallia, jotka ovat ejektoripumppu ja uppopumppu. Uppopumput ovat näistä kahdesta mallista suositumpia. Uppopumppu asennetaan porakaivon maaporausreikään. Pumpun upotussyvyys riippuu porakaivon syvyydestä, kuitenkin niin että pumpun ja pohjan väliin jää sakkapesää noin 5-10m. Porakaivopumppu mitoitetaan aina kohteen mukaan. Mitoituksessa otamme huomioon kaivon halkaisijan, syvyyden ja veden käyttömäärän tarpeen. Tarjoamme Grundfosin ja Wilon laadukkaita pumppuja, joissa on aina valmistajan antama laitetakuu.

Ejektoripumppuja löytyy vielä Suomesta jonkun verran. Ejektoripumppu on yleensä asennettu kohteisiin, joissa on porausvaiheessa huomattu kallion olevan helposti murenevaa. Näihin kohteisiin tarjoamme vanhan ejektoripumpun tilalle yleensä tavanomaista uppopumppua kapeampaa, halkaisijaltaan 3-tuumaista pumppua.

Hygieenisyys on vesihuoltopalveluidemme ydin myös pumpun vaihdoissa. Käytämme huoltotöissä ainoastaan puhtaita ja desinfioituja laitteita ja työkaluja. Vesitöissä toimintaamme ohjaa Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran määritykset vesihygieniaosaamisesta ja jatkuva utelias kehittyminen vesihuoltoalalla.
Valitse Tarvitsemasi pumppu verkkokaupasta niin otamme sinuun yhteyttä ja tarkastamme että pumppu on varmasti sopiva juuri sinun kohteeseen. Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia meille niin autamme sinua.

Porakaivoissa pumppu on asennettava vähintään 5-10m korkeudelle kaivon pohjasta. Näin ehkäistään hiekan ja muiden epäpuhtauksien pääsy pumppuun. Matalissa kaivoissa pumppu on asennettava vähintään 50 cm kaivon pohjan yläpuolelle. Pumppua ei missään tapauksessa saa upottaa hiekkaan tai liejuun tukkeutumis- ja ylikuumenemisvaaran vuoksi. Pumpun asennus kannattaa aina tilata ammattilaiselta, koska pumppujen takuut eivät koske asennusvirheistä johtuvia pumpun rikkoutumisia.

Kaikki juomavesikaivoihin liittyvät työt tehdään juomavesitöihin tarkoitetuilla työkaluilla ja kalustolla. Henkilöstömme on vesityökorttikoulutettuja vesihygienian ammattilaisia.

Klikkaa tästä verkkokauppaan, valitse Sinulle parhaiten sopiva palvelukortti ja lähetä tarjouskysely. Apua palvelukortin valintaan saat verkkokaupan chatissa tai soittamalla. Tarjouskysely ei ole sitova tilaus, vaan myyntimme ottaa kyselyn perusteella yhteyttä ja palvelupaketti rakennetaan yhdessä. Saat tarjouksen sähköpostiisi. Tarjouksen hyväksyttyäsi työ aikataulutetaan ja suoritetaan sovitusti. Maksu hoituu sähköisesti kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla, sekä lasku- ja osamaksupalveluilla.

Huolehdi esteettömästä pääsystä kaivolle. Huoltokalustomme kulkee paikalle pakettiautolla. Huolehdi lukittujen paikkojen (tekniset tilat ym) avauksesta. Parasta on, jos pääset itse paikalle asennuksen ajaksi. Ymmärrämme, että aina se ei kuitenkaan ole mahdollista. Sellaisissa tapauksissa tulee sopia huoltoasentajiemme pääsy tarvittaviin tiloihin asennusajan sopimisen yhteydessä. Varaa talousvettä vuorokauden tarpeisiin. Kaivopumpun vaihtoon kuluu normaalisti aikaa muutama tunti, jona aikana vettä ei ole saatavissa.