Vesiautomaatin asennus

Palveluitamme ovat mm: rengaskaivon vesiautomaatin myynti, vesiautomaatin toimitus ja rengaskaivon imevän pumpun asennus. Nämä työt suoritetaan yleensä kaivon huollon yhteydessä. Verkkokaupastamme löydät vesiautomaattien hinnat ja huoltojemme palvelukuvaukset. Asennamme kaivopumppuja pääsääntöisesti seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Kanta-Häme, Uusimaa, Varsinais-Suomi ja Päijät-Häme. Muille alueille Suomessa toimitamme laadukkaita kaivopumppuja suoraa kotiovelle.

Rengaskaivoihin asennettavia vesiautomaatteja käytetään yleensä mökki- ja vapaa-ajan asuntokohteissa. Vesiautomaatti vaihdetaan usein rengaskaivon huollon yhteydessä. Kaivopumppu mitoitetaan aina kohteen mukaan. Mitoituksessa otamme huomioon kaivon halkaisijan, syvyyden ja veden käyttömäärän tarpeen. Meiltä löytyy joka kohteeseen sopiva kaivopumppu. Tarjoamme Grundfosin ja Wilon laadukkaita vesiautomaatteja, joissa on aina valmistajan antama laitetakuu.

Hygieenisyys on vesihuoltopalveluidemme ydin myös pumpun vaihdoissa. Käytämme huoltotöissä ainoastaan puhtaita ja desinfioituja laitteita ja työkaluja. Vesitöissä toimintaamme ohjaa Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran määritykset vesihygieniaosaamisesta ja jatkuva utelias kehittyminen vesihuoltoalalla.

Valitse tarvitsemasi pumppu verkkokaupasta niin otamme sinuun yhteyttä ja tarkastamme että pumppu on varmasti sopiva juuri sinun kohteeseen. Voit myös soittaa tai laittaa sähköpostia meille niin autamme sinua.

Rengaskaivoissa pumpun imupää on asennettava vähintään 20-40cm korkeudelle kaivon pohjasta. Näin ehkäistään hiekan ja muiden epäpuhtauksien pääsy pumppuun. Matalissa, vähäveitisissä kaivoissa imupää voidaan asentaa juuri ja juuri kaivon pohjan yläpuolelle.   Pumpun asennus kannattaa aina tilata ammattilaiselta, koska pumppujen takuut eivät koske asennusvirheistä johtuvia pumpun rikkoutumisia.

Kaikki juomavesikaivoihin liittyvät työt tehdään juomavesitöihin tarkoitetuilla työkaluilla ja kalustolla.   Henkilöstömme on vesityökorttikoulutettuja vesihygienian ammattilaisia.    

Klikkaa tästä verkkokauppaan, valitse Sinulle parhaiten sopiva palvelukortti ja lähetä tarjouskysely. Apua palvelukortin valintaan saat verkkokaupan chatissa tai soittamalla. Tarjouskysely ei ole sitova tilaus, vaan myyntimme ottaa kyselyn perusteella yhteyttä ja palvelupaketti rakennetaan yhdessä. Saat tarjouksen sähköpostiisi. Tarjouksen hyväksyttyäsi työ aikataulutetaan ja suoritetaan sovitusti. Maksu hoituu sähköisesti kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla, sekä lasku- ja osamaksupalveluilla.  

Huolehdi esteettömästä pääsystä kaivolle. Huoltokalustomme kulkee paikalle pakettiautolla. Huolehdi että asennuskohteeseen on esteetön pääsy. Parasta on, jos pääset itse paikalle asennuksen ajaksi. Ymmärrämme, että aina se ei kuitenkaan ole mahdollista. Sellaisissa tapauksissa tulee sopia huoltoasentajiemme pääsy tarvittaviin tiloihin asennusajan sopimisen yhteydessä. Varaa talousvettä vuorokauden tarpeisiin. Kaivopumpun vaihtoon kuluu normaalisti aikaa muutama tunti, jona aikana vettä ei ole saatavissa.