Imupaineauto

Alk. 151,76 164,96  /h (Alv. 24%)122,39  (Alv. 0%)

Lisää imupaineautopalvelu tarjouspyynnölle ja täytä vaadittavat yhteystiedot seuraavassa vaiheessa tai tilaa imupaineauto soittamalla 0400 600 000.

Imupaineauton hinta sisältää auton ja viemärihuoltotyöntekijän. Suoritamme kaikki viemärihuollon työt siihen erikoistuneella välineillä, kalustolla ja ammattihenkilökunnalla.

Jätä tarjouspyyntö helposti tästä ja saat tarjouksen tai yhteydenoton kahden työpäivän sisällä. Valitse alla olevasta valitsimesta maakuntasi, niin saat näkyviin imupaineauton hinnan alueellasi.

Huom! Mikäli tilanteesi on akuutti, soita heti päivystysnumeroomme 0400 600 000. Verkkokaupan kautta vain kiireettömät imupaineauto -tilaukset.

Lisätietoja

Imupaineautolla voidaan avata tukoksia ja huoltaa viemäreitä kiinteistöissä. Imupaineauton hinta sisältää auton ja viemärihuoltotyöntekijän.

Työn toteuttaminen

Viemärin huolto imupaineautolla suoritetaan korkeavesipaineella tai harjapesuna. Molemmissa tavoissa käytetään ammattikäyttöön tarkoitettua kalustoa.

Ennen puhdistustyön ajankohtaa on hyvä varmistaa, että kohteelle on imupaineautolla esteetön pääsy. Esteettömyys tulee huomioida myös kohteessa sisällä varmistamalla, että huoltohenkilöstö pääsee työskentelemään ongelmitta esimerkiksi lukituissa tiloissa, viemäripisteillä ja allaskaapeissa. Varsinaisen puhdistustyön aikana ylimääräisen veden käyttöä tulee välttää.

Lue lisää jätevesiviemärin puhdistuksesta imupaineautolla sivultamme jätevesiviemärin puhdistus.

Minimilaskutus
Minimiveloituksemme on 2h. Tuntilaskutuksemme sisältää matkat lähimmältä toimipisteeltä kohteeseen ja takaisin. Emme veloita kilometrikustannuksia erikseen, ellei tarjouksella varsinaisesti niin määritellä.

Huollon ajanvaraus & aikataulu
Aikataulutamme työt niiden hyväksymisjärjestyksessä. Lisätietoja vapaista huoltoajoista saat ajojärjestelystämme numerosta 0400600000 tai sähköpostilla osoitteesta hrv-palvelutoy@hrv.fi.

Lisätiedot

Maakunta

Kanta-Häme, Pirkanmaa, Uusimaa