Jätevesiviemärin kuntotutkimus

620,00  (Alv. 24%)500,00  (Alv. 0%)

Jätevesiviemärin kuntotutkimuksella voidaan selvittää kiinteistön jätevesiviemärin tämänhetkinen rakenteellinen ja toiminnallinen kunto. Pyydä tarjous jätevesiviemärin kuntotutkimuksesta lisäämällä huolto tarjouspyynnölle ja täytä vaadittavat yhteystiedot seuraavassa vaiheessa.

Jätevesiviemärin kuntotutkimus toteutetaan yhdelle vesipisteen haaralle, sekä pohja- ja tonttiviemärille. Työstä asiakas saa raportin, josta selviää salaojien kunto ja mahdolliset jatkotoimenpiteet. Suoritamme kaikki viemärihuollon työt niihin erikoistuneilla työkaluilla ja kalustolla.

Hinta sisältää matkat, vesipainehuuhtelun, kuvaustyön ja raportin. Pesutyössä kertyvät mahdolliset kiintoaineet kuljetetaan viranomaisten määräämille jätteenkäsittelyalueille.

Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen.

 

Lisätietoja

Jätevesiviemärin kuntotutkimuksella voidaan selvittää viemäreiden tämän hetkinen toiminnallinen kunto tai etsiä syitä ongelmiin. Työ suoritetaan esim. lattiakaivoista, hajulukosta ja ulkopuolisista tarkistuskaivoista. Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen.

Huollon ajanvaraus & aikataulu
Aikataulutamme työt niiden hyväksymisjärjestyksessä. Lisätietoja vapaista huoltoajoista saat ajojärjestelystämme numerosta 0400600000 tai sähköpostilla osoitteesta hrv-palvelutoy@hrv.fi.

Lisätiedot

Maakunta

Kanta-Häme, Pirkanmaa