Elintarvike­teollisuuden huolto­työt

Kuluttajien tietoisuus elintarvikkeiden valmistukseen liittyvistä hygieniariskeistä on kasvanut. Suomi on ollut EU:n jäsenmaana mukana vuodesta 1995 HACCP ( Hazard Analysis And Critical Control Points) ohjelmassa.

Suomen elintarvikelain mukaan HACCP tulisi olla käytössä kaikissa elintarvikehuoneistoissa.
Me pystymme tuottamaan HACCP-määrittelyn mukaista huoltotyötä aina isoista elintarviketehtaista pienempiin elintarvikehuoneistoihin.

Tarjoamamme palvelu soveltuu erinomaisesti HACCP-määrittelyn mukaisiin huoltotöihin. Kalustomme ja henkilöstömme on elintarvikelain vaatimalla tasolla. Kalustomme desinfioidaan säännöllisesti. Henkilöstömme koulutus pidetään aina viranomaisten vaatimalla tasolla (vesityökortti, hygieniapassi jne).

HACCP-ohjelma on käytössä suurimmassa osassa Suomen elintarviketehtaita. Haluamme olla mukana kehittämässä parempaa hygieniariskien hallintaa yhteistyössä kansalaisten ja elintarviketeollisuuden kanssa.

Pumppujen verkkokauppa

Nyt voit ostaa pumppujamme myös suoraan verkkokaupasta - toimitamme koko Suomeen.

Verkkokauppaan