Olemme kokeneita kaivoasiantuntijoita – teemme vuodessa jopa yli 500 kaivoa! Vuosien myötä saadun kokemuksen kautta pystymme tekemään maksuttoman kuntokartoituksen asiakkaan antamien tietojen ja valokuvien perusteella, sekä tarpeen tullen puhelimessa tehtävällä haastattelulla.

Kaivon kuntokartoituksessa arvioimme kaivon rakenteellisen kunnon ja voimme tarkistaa veden laadun maksullisella vesinäytteellä. Vaikeissa ongelmatilanteissa pystymme myös arvioimaan kaivon ympäristön vaikutukset kaivoveden laatuun. Kaivosi huoltotarpeen ja kunnon selvittämiseksi esimerkiksi kiinteistön osto- tai myyntitilanteessa kannattaa tehdä aina systemaattinen kuntokartoitus.

Koska kaivostasi on viimeksi otettu vesinäyte? Lue täältä suosituksemme vesinäytteen ottoväliksi: Vesinäyte – pieni vaiva, iso merkitys

Maksuttomaan kuntokartoitukseen sisältyy aina tarjous kaivohuollosta. Kaivohuollon yhteydessä asiakas saa raportin kaivostaan, jossa arvioimme kaivon sen hetkisen kunnon, sekä tarpeelliset toimenpiteet tulevaisuudessa.

Lue lisää alta olevista linkeistä rengaskaivon, porakaivon tai arkkukaivon huollosta ja tee sivulta tarjouspyyntö tai jätä tältä sivulta tiedot kaivostasi, niin saat siitä maksuttoman kuntoarvion.

Lisätietoa kaivohuollosta ja kuntokartoituksesta saat sähköpostilla osoitteesta puhdasvesi@hrv.fi tai 0400 309 007

Rengas- ja arkkukaivo

Porakaivo

Jätä tästä tiedot ja kuvat kaivosta maksuttomaan kuntokartoitukseen
    Ensisijainen yhteydenottotapa
    PuhelimitseSähköpostitse