Porakaivon puhdistus - porakaivon huolto - porakaivon pesu

Palveluihimme kuuluvat porakaivon puhdistus, porakaivon huolto ja porakaivon desinfiointi. Verkkokaupastamme löydät porakaivon puhdistusten ja huoltojen hinnat ja palvelukuvaukset.  Huollamme kaivoja pääsääntöisesti seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Kanta-Häme, Uusimaa, Varsinais-Suomi ja Päijät-Häme. Voit kysyä tarjousta myös muille alueille.

Useimmiten vanhan kaivon kunnostaminen ja huoltaminen on halvempaa, kuin kokonaan uuden kaivon poraaminen. Kaivo kannattaa kunnostaa tai huoltaa aina, kun sen sijainti on veden saannin ja laadun kannalta hyvä eikä likaantumisriskejä ole.

Huollamme- ja asennamme myös porakaivojen pumput, voit lukea niistä lisää täältä:
https://hrv.fi/pumppuhuolto/porakaivopumppu/

Hygieenisyys on vesihuoltopalveluidemme ydin. Käytämme huoltotöissä ainoastaan puhtaita ja desinfioituja laitteita ja työkaluja. Vesitöissä toimintaamme ohjaa Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran määritykset vesihygieniaosaamisesta ja jatkuva utelias kehittyminen vesihuoltoalalla.

Alle 50m syvän porakaivon huolto

Porakaivon huolto verkkokaupasta

1195€

50-90m syvän porakaivon huolto

1385€

Yli 90m syvän porakaivon huolto

1645€

Voit jättää tarjouspyynnön kaivohuollosta alla olevalla lomakkeella tai voit valita kaivohuoltopakettisi suoraan verkkokaupasta. Lomakkeen alta löydät lisätietoja kaivohuollosta ja hinnoittelusta. 
  Ensisijainen yhteydenottotapa
  PuhelimitseSähköpostitse


  Kyselyn vastaukset ovat anonyymejä, eikä tutkimuksesta tallenneta muuta tietoa, kuin vastaajan lomakekenttään kirjoittama teksti. Käytämme vastauksia HRV:n markkinoinnin kehittämiseen. Kiitos osallistumisestasi!

  Porakaivon huolto alkaa kokonaisvaltaisella nykytilan arvioinnilla. Porakaivon huolto sisältää tavallisesti poraputken korkeapainepesun, putkeen kertyneiden epäpuhtauksien, maa-ainesten ja lietteiden poiston sekä desinfioinnin. Lisäksi voidaan uusia pumppuja ja vedenkäsittelylaitteita. Huoltokaivo on suositeltavaa kunnostaa myös samalla. Lisäksi tarpeen mukaan voidaan uusia kaivon kansirakenteita, pumppuja ja vedenkäsittelylaitteita.

  Kaikki kaivohuollot tehdään talousvesitöihin tarkoitetuilla työkaluilla ja kalustolla. Henkilöstömme on vesityökorttikoulutettuja vesihygienian ammattilaisia.

  Klikkaa tästä verkkokauppaan, valitse Sinulle parhaiten sopiva palvelukortti ja lähetä tarjouskysely. Apua palvelukortin valintaan saat verkkokaupan chatissa tai soittamalla. Tarjouskysely ei ole sitova tilaus, vaan myyntimme ottaa kyselyn perusteella yhteyttä ja palvelupaketti rakennetaan yhdessä. Saat tarjouksen sähköpostiisi. Tarjouksen hyväksyttyäsi työ aikataulutetaan ja suoritetaan sovitusti. Maksu hoituu sähköisesti kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla, sekä lasku- ja osamaksupalveluilla. Maksuvälittäjät

  Huolehdi esteettömästä pääsystä kaivolle. Huoltokalustomme kulkee paikalle isolla kuorma-autolla, joten teiden ja pihan kunto (huom painorajoitukset), auraus, puiden alaoksien poistot jne on hyvä varmistaa kuntoon hukkareissun välttämiseksi. Huolehdi lukittujen paikkojen (tekniset tilat ym) avauksesta. Parasta on, jos pääset itse paikalle huollon ajaksi. Ymmärrämme, että aina se ei kuitenkaan ole mahdollista. Sellaisissa tapauksissa tulee sopia huoltoasentajiemme pääsy tarvittaviin tiloihin huoltoajan sopimisen yhteydessä. Varaa talousvettä kahden vuorokauden tarpeisiin. Kaivohuoltoon kuluu normaalisti aikaa muutama tunti, jona aikana vettä ei ole saatavissa. Huollon jälkeen veden nousu kaivoon saattaa myös kestää jonkin aikaa riippuen vesisuonista ja pohjavesitilanteesta. Lisäksi huollon jälkeen suoritettava desinfiointi vaatii 24h vaikutusajan.