Kaivon puhdistus - kaivon huolto - kaivon pesu

Palveluitamme ovat mm: kaivon puhdistus, kaivon huolto ja kaivon desinfiointi. Verkkokaupastamme löydät kaivon puhdistusten ja huoltojen hinnat ja palvelukuvaukset. Huollamme kaivoja pääsääntöisesti seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Kanta-Häme, Uusimaa, Varsinais-Suomi ja Päijät-Häme. Kysy tarjous myös muille alueille.

Useimmiten vanhan kaivon kunnostaminen ja huoltaminen on halvempaa, kuin kokonaan uuden kaivon rakentaminen. Kaivo kannattaa kunnostaa tai huoltaa aina, kun sen sijainti on veden saannin ja laadun kannalta hyvä eikä likaantumisriskejä ole.

Hygieenisyys on vesihuoltopalveluidemme ydin. Käytämme huoltotöissä ainoastaan puhtaita ja desinfioituja laitteita ja työkaluja. Vesitöissä toimintaamme ohjaa Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran määritykset vesihygieniaosaamisesta ja jatkuva utelias kehittyminen vesihuoltoalalla.

Valitse kaivohuoltopakettisi verkkokaupasta tai pyydä ilmainen Kuntoarvio ja tarjous! Suoritamme Kuntoarvion puhelu- tai videopuheluhaastatteluna ja tarjoamme huoltotyön arvion perusteella.

Rengaskaivon huolto alkaa kokonaisvaltaisella nykytilan arvioinnilla. Kaivonhuolto sisältää tavallisesti tyhjennyksen, seinämien korkeapainepesun ja kertyneiden pohjalietteiden poistamisen imualipaineella. Kaivon renkaiden saumat ja mahdolliset läpivientireiät tiivistetään elintarvikehyväksytyllä saumalaastilla. Pohjan suodatusominaisuudet taataan suodatinhiekalla. Suodatinhiekkaan sekoitetaan usein myös kalkkirouhe pH:n nostamiseksi. Lisäksi tarpeen mukaan voidaan uusia kaivon kansirakenteita, pumppuja javedenkäsittelylaitteita.

Kaikki kaivohuollot tehdään talousvesitöihin tarkoitetuilla työkaluilla ja kalustolla. Henkilöstömme on vesityökorttikoulutettuja vesihygienian ammattilaisia. Kaivohuoltoauto

Klikkaa tästä verkkokauppaan, valitse Sinulle parhaiten sopiva palvelukortti ja lähetä tarjouskysely. Apua palvelukortin valintaan saat verkkokaupan chatissa tai soittamalla. Tarjouskysely ei ole sitova tilaus, vaan myyntimme ottaa kyselyn perusteella yhteyttä ja palvelupaketti rakennetaan yhdessä. Saat tarjouksen sähköpostiisi. Tarjouksen hyväksyttyäsi työ aikataulutetaan ja suoritetaan sovitusti. Maksu hoituu sähköisesti kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla, sekä lasku- ja osamaksupalveluilla. Maksuvälittäjät

Huolehdi esteettömästä pääsystä kaivolle. Huoltokalustomme kulkee paikalle isolla kuorma-autolla, joten teiden ja pihan kunto (huompainorajoitukset), auraus, puiden alaoksien poistot jne on hyvä varmistaakuntoon hukkareissun välttämiseksi. Huolehdi lukittujen paikkojen (tekniset tilat ym) avauksesta. Parasta on, jospääset itse paikalle huollon ajaksi. Ymmärrämme, että aina se eikuitenkaan ole mahdollista. Sellaisissa tapauksissa tulee sopiahuoltoasentajiemme pääsy tarvittaviin tiloihin huoltoajan sopimisenyhteydessä. Varaa talousvettä kahden vuorokauden tarpeisiin. Kaivohuoltoon kuluunormaalisti aikaa muutama tunti, jona aikana vettä ei ole saatavissa.Huollon jälkeen veden nousu kaivoon saattaa myös kestää jonkin aikaariippuen vesisuonista ja pohjavesitilanteesta. Lisäksi huollon jälkeensuoritettava desinfiointi vaatii 24h vaikutusajan.