Kaivon puhdistus - kaivon huolto - kaivon pesu

Kaivohuoltopalveluihimme kuuluvat kaivon puhdistus, kaivon huolto ja kaivon desinfiointi. Huollamme niin rengaskaivot, porakaivot kuin arkkukaivot. Verkkokaupastamme löydät kaivon puhdistusten ja -huoltojen hinnat ja palvelukuvaukset. Huollamme kaivoja pääsääntöisesti seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Kanta-Häme, Uusimaa, Varsinais-Suomi ja Päijät-Häme. Kysy tarjous myös muille alueille.

Useimmiten vanhan kaivon kunnostaminen ja huoltaminen on halvempaa, kuin kokonaan uuden kaivon rakentaminen. Kaivo kannattaa kunnostaa tai huoltaa aina, kun sen sijainti on veden saannin ja laadun kannalta hyvä eikä likaantumisriskejä ole.

Kaivon huolto sisältää tavallisesti korkeapainepesun, kertyneiden pohjalietteiden poistamisen, kaivon renkaiden saumojen tiivistämisen sekä desinfioinnin. Lisäksi tarpeen mukaan voidaan uusia kaivon kansirakenteita, pumppuja ja vedenkäsittelylaitteita.

Katso tarkemmat tiedot rengaskaivojen pumpuista ja niiden asennuksista tältä sivulta: https://hrv.fi/pumppuhuolto/kaivopumppu-uppo/

Hygieenisyys on vesihuoltopalveluidemme ydin. Käytämme huoltotöissä ainoastaan puhtaita ja desinfioituja laitteita ja työkaluja. Vesitöissä toimintaamme ohjaa Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran määritykset vesihygieniaosaamisesta ja jatkuva utelias kehittyminen vesihuoltoalalla.

Valitse kaivohuoltopakettisi verkkokaupasta tai pyydä ilmainen kuntoarvio ja tarjous! Suoritamme kuntoarvion puhelu- tai videopuheluhaastatteluna ja tarjoamme huoltotyön arvion perusteella.

Voit lukea myös lisätietoja kaivohuollosta sivuston alaosassa olevasta usein kysyttyjen kysymysten osiosta, josta löydät tarkempaa lisätietoa hinnoittelusta, työn suorittamisesta ja kaivohuoltoon valmistautumisesta.

Alle 6m syvän rengaskaivon huolto

1199€

6-10m syvän rengaskaivon huolto

1299€

Yli 10m syvän rengaskaivon huolto

1460€

Voit jättää tarjouspyynnön kaivohuollosta alla olevalla lomakkeella. Lomakkeen alta löydät lisätietoja kaivohuollosta ja hinnoittelusta.

  Kuinka lähelle (metreinä) pääsemme 23 000kg ja 3,5m korkealla ja 11m pitkällä kuorma-autolla?

  PuhelimitseSähköpostitse


  Kyselyn vastaukset ovat anonyymejä, eikä tutkimuksesta tallenneta muuta tietoa, kuin vastaajan lomakekenttään kirjoittama teksti. Käytämme vastauksia HRV:n markkinoinnin kehittämiseen. Kiitos osallistumisestasi!

  Rengaskaivon huolto alkaa kokonaisvaltaisella nykytilan arvioinnilla. Kaivonhuolto sisältää tavallisesti tyhjennyksen, seinämien korkeapainepesun ja kertyneiden pohjalietteiden poistamisen imualipaineella. Kaivon renkaiden saumat ja mahdolliset läpivientireiät tiivistetään elintarvikehyväksytyllä saumalaastilla. Pohjan suodatusominaisuudet taataan suodatinhiekalla. Suodatinhiekkaan sekoitetaan usein myös kalkkirouhe pH:n nostamiseksi. Lisäksi tarpeen mukaan voidaan uusia kaivon kansirakenteita, pumppuja javedenkäsittelylaitteita.

  Kaikki kaivohuollot tehdään talousvesitöihin tarkoitetuilla työkaluilla ja kalustolla. Henkilöstömme on vesityökorttikoulutettuja vesihygienian ammattilaisia.  

  Klikkaa tästä verkkokauppaan, valitse Sinulle parhaiten sopiva palvelukortti ja lähetä tarjouskysely. Apua palvelukortin valintaan saat verkkokaupan chatissa tai soittamalla. Tarjouskysely ei ole sitova tilaus, vaan myyntimme ottaa kyselyn perusteella yhteyttä ja palvelupaketti rakennetaan yhdessä. Saat tarjouksen sähköpostiisi. Tarjouksen hyväksyttyäsi työ aikataulutetaan ja suoritetaan sovitusti. Maksu hoituu sähköisesti kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla, sekä lasku- ja osamaksupalveluilla. Maksuvälittäjät

  Huolehdi esteettömästä pääsystä kaivolle. Huoltokalustomme kulkee paikalle isolla kuorma-autolla, joten teiden ja pihan kunto (huompainorajoitukset), auraus, puiden alaoksien poistot jne on hyvä varmistaakuntoon hukkareissun välttämiseksi. Huolehdi lukittujen paikkojen (tekniset tilat ym) avauksesta. Parasta on, jospääset itse paikalle huollon ajaksi. Ymmärrämme, että aina se eikuitenkaan ole mahdollista. Sellaisissa tapauksissa tulee sopiahuoltoasentajiemme pääsy tarvittaviin tiloihin huoltoajan sopimisenyhteydessä. Varaa talousvettä kahden vuorokauden tarpeisiin. Kaivohuoltoon kuluunormaalisti aikaa muutama tunti, jona aikana vettä ei ole saatavissa.Huollon jälkeen veden nousu kaivoon saattaa myös kestää jonkin aikaariippuen vesisuonista ja pohjavesitilanteesta. Lisäksi huollon jälkeensuoritettava desinfiointi vaatii 24h vaikutusajan.