Useimmiten vanhan kaivon kunnostaminen ja huoltaminen on halvempaa, kuin kokonaan uuden kaivon rakentaminen. Kaivo kannattaa kunnostaa tai huoltaa aina, kun sen sijainti on veden saannin ja laadun kannalta hyvä eikä likaantumisriskejä ole.

Kaivon huolto sisältää tavallisesti korkeapainepesun, kertyneiden pohjalietteiden poistamisen, kaivon renkaiden saumojen tiivistämisen, pohjahiekkojen uusimisen ja kalkituksen sekä desinfioinnin. Lisäksi tarpeen mukaan voidaan uusia kaivon kansirakenteita, pumppuja ja vedenkäsittelylaitteita. Kaivohuollosta työn osuus on kotitalousvähennyskelpoista.

Hygieenisyys on vesihuoltopalveluidemme ydin. Käytämme huoltotöissä ainoastaan puhtaita ja desinfioituja laitteita ja työkaluja. Vesitöissä toimintaamme ohjaa Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran määritykset vesihygieniaosaamisesta ja jatkuva utelias kehittyminen vesihuoltoalalla.

Valitse kaivohuoltopakettisi verkkokaupasta tai pyydä ilmainen Kuntoarvio ja tarjous! Suoritamme kuntoarvion puhelu- tai videopuheluhaastatteluna ja tarjoamme huoltotyön arvion perusteella.