Vedenkäsittelylaitteet vaativat ylläpitoa

Tärkeimmät veden laadun varmistajat ovat vesisäiliön puhtaus sekä oikeanlainen suodatinlaitteisto. Vedenkäsittelylaitteilla on mahdollista poistaa useimmat veden laatua heikentävät epäpuhtaudet erilaisilla veden suodattamiseen perustuvilla tekniikoilla. 

Parasta palvelua puhtaan veden puolesta

Suodatinlaitteet eivät koskaan ole täysin huoltovapaita. HRV huolehtii asentamiensa suodatinlaitteistojen kunnosta huoltosopimusten puitteissa. Lisäksi se tarjoaa suodatinlaitteiden myynti-, asennus- ja huoltopalvelut teollisuudelle ja kotitalouksille. Laiteasennuksiin kuuluvat mm. pehmentimet, uv-laitteet ja hapettimet. Lisäksi toteutetaan suodatinmassojen vaihdot.

Laadukkaimpia merkkejä veden käsittelyyn

HRV:n valikoimissa on monipuolisesti erilaisia vedenkäsittelylaitteita, kuten esimerkiksi vedestä epäpuhtauksia poistavia uv-laitteita, hajunpoistoon tarkoitettuja hapettimia ja kalkkia poistavia vedenpehmentimiä. HRV:n ammattilaiset auttavat valitsemaan kohteeseen juuri oikeanlaisen laitteen ja huolehtivat tarvittaessa sen asennuksesta.

 

Kotitalouden vedenkäsittelylaitteet

Kotitalouksissa veden laadun parannus alkaa aina kaivon puhdistamisella ja rakenteellisen kunnon varmistamisella. Myös suodatinlaitteiden on luonnollisesti toimittava oikein, jotta veden laatu pysyisi hyvänä. HRV tarjoaa asentamiinsa suodattimiin huoltosopimukset. Se on vaivattomin tapa varmistaa, että suodattimet ovat aina moitteettomassa toimintakunnossa.

Teollisuuden ja vesilaitosten vedenkäsittelylaitteet

Teollisuuden ja vesilaitosten vedenkäsittelylaitteet ovat kooltaan suurempia kuin kotitalouksien, ja vaativat näin ollen erityisosaamista sekä erityiskalustoa. HRV:n puhdasvesikalusto on mitoitettu vaativienkin vedenkäsittelylaitteiden huoltamiseen.

Vedenkäsittely­laitteiden huolto: näitä kysytään usein

Vedenkäsittelylaitteiden puhdistus ja huolto tehdään tuntitöinä 70,68 €/h. Hinta sis. alv. 24 %. 

Vedenkäsittelylaitteiden puhdistus ja huolto tehdään tuntitöinä 65,00 eur/h. Tarvittaessa lisä/turvahenkilö 48,00 eur/h. Hinnat sis. alv. 0 %.

Vedenkäsittelylaitteiden puhdistus ja huolto ovat työn osuudelta kotitalousvähennyskelpoisia toimenpiteitä. Suodatinlaitteet ja niiden massat eivät ole.

Tarjous työstä helposti

Valitse sinulle sopivin tapa tehdä tarjouspyyntö. Nopeimmin homma hoituu verkkokaupassa, mutta halutessasi saat palvelua myös sähköpostitse ja puhelimitse. Vastaamme puheluusi viikon jokaisena päivänä, kellon ympäri. Ota yhteyttä, olemme valmiita palvelemaan!

Blogi

HRV-Palvelut Oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan

15.03.2022

HRV-Palvelut oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan 15.3.2022. Viemärihuuhtelu Kylanderilla on pitkät perinteet viemärihuollon alalla ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 2002. Yrityksen ydintoimintoihin kuuluivat viemärien avaukset, -huuhtelut ja -kuvaukset. HRV on vahvassa...

Blogi

HRV Huvila ja Huussi ohjelmassa – näin Samu Haberin kaivo huollettiin

14.03.2022

HRV-Palvelut saivat alkukesästä 2021 mieluisan yhteydenoton, kun kaivohuoltoammattilaisia pyydettiin Huvila ja Huussi ohjelmaan huoltamaan erään rokkarijulkkiksen kaivoa. Tässä blogitekstissä kerromme, kuinka Samu Haberin kaivo huollettiin ja paljonko kyseinen kaivohuolto maksaa. Kaivo sijaitsi m...

Blogi

Tiesitkö, että kaivon voi huoltaa myös talvella?

13.11.2021

Keväällä ja alkukesästä moni mökkiläinen miettii mökillä odottavia huoltotöitä. Kaivohuolto on yksi näistä.