Erotinkaivohuolto

Palveluitamme ovat mm: rasvanerotinkaivon puhdistus, öljynerotinkaivon puhdistus, hiekanerotinkaivon puhdistus ja näiden erottimien hälytinasennukset. Verkkokaupastamme löydät erilaisten erotinkaivojen huoltohinnat ja palvelukuvaukset. Huollamme ja tarkistamme kaikken malliset erottimet seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Uusimaa.

Säännöllisellä erotinkaivohuollolla ylläpidetään järjestelmän toimivuutta. Mikäli erotinhuoltoa laiminlyödään, voi aiheutua mittavia vahinkoja erottimen tukkeutuessa. Tarjoamme erotinkaivoille myös huoltosopimuksia, joissa me huolehdimme siitä, että erotinkaivo pysyy käyttökunnossa. Kokonaisvaltaisen huoltopalvelumme piiriin kuuluvat myös hälytinjärjestelmien asennukset ja huollot.

Sadevesikaivojen vuosittainen tyhjennyshuolto vähentää keväisin jäätymisistä aiheutuvien sadevesijärjestelmien sulatustarvetta. Tarjoamme sadevesikaivojen tyhjennyshuollot yleensä kappalehinnalla ja suurempina kokonaisuuksina kerrallaan. Näin hinta saadaan pysymään kohtuullisella tasolla.

Valitse erotin- tai sadevesikaivojen puhdistuspaketti verkkokaupastamme ja anna meidän huolehtia niiden kunnosta.

Kysy lisää ja tilaa erotinkaivojen huollot numerosta 0400 600 000 tai sähköpostilla osoittesta hrv-palvelutoy@hrv.fi.

Perinteisen imuautotyhjennyksen lisäksi huoltomme kattaa kaivon korkeapainepesun. Pesu varmistaa sen, että kaivoon ei jää kiintoainesta, vaan se tulee oikeasti puhtaaksi.  Tarkistamme ja testaamme hälyttimet ja teemme tarvittaessa korjaukset. Huollon jälkeen erotin täytetään aina vedellä oikean toiminnan varmistamiseksi.

Erotinkaivohuollon työt tehdään siihen tarkoitetuilla työkaluilla ja kalustolla. Huoltokalustomme pitää sisällään imukompressorin, jolla erottimen kiintoaineet tyhjennetään, sekä vesipainepesukaluston, jolla erotin pestään.

Klikkaa tästä verkkokauppaan, valitse Sinulle parhaiten sopiva palvelukortti ja lähetä tarjouskysely. Apua palvelukortin valintaan saat verkkokaupan chatissa tai soittamalla. Tarjouskysely ei ole sitova tilaus, vaan myyntimme ottaa kyselyn perusteella yhteyttä ja palvelupaketti rakennetaan yhdessä. Saat tarjouksen sähköpostiisi. Tarjouksen hyväksyttyäsi työ aikataulutetaan ja suoritetaan sovitusti. Maksu hoituu sähköisesti kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla, sekä lasku- ja osamaksupalveluilla.

Erotinkaivohuollot suoritetaan tavallisesti kausihuoltona määräikavälein. Erottimen sijainnista riippuen tärkeintä on järjestää esteetön pääsy kaivolle ja hälytinjärjestelmälle.