Viemärin kuvaus 

Palveluitamme ovat mm: viemärin puhdistus, viemärin kuvaus, viemärin tiiveyskoe savuttamalla ja viemäreiden kunnon tarkastus. Verkkokaupastamme löydät kaikki viemäreiden ongelmatilanteisiin liittyvien palveluiden hinnat ja palvelukuvaukset. Avaamme ja tarkistamme viemäreidesi kunnon seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Uusimaa.

Selvitämme syyt viemärin ajoittaisten tukkeutumisten, vuotojen, hajuhaittojen, outojen äänien ja muiden ongelmien taustalla. Yleisimpiä viemäriongelmien aiheuttajia ovat tukokset, vierasesineet putkistossa, liitos- ja läpivientikohtien vuodot sekä putkiston halkeamat ja notkot.

Akuutissa tilanteessa teemme tarpeelliset toimenpiteet ongelman laajenemisen estämiseksi. Tarpeellisten akuuttitoimenpiteiden jälkeen dokumentoimme löydökset havainnollistavaksi raportiksi, jonka perusteella on helppo suunnitella jatkotoimenpiteet, esimerkiksi vuotokohdan korjaus paikkasukalla.

Viemärit tulisi huoltaa säännöllisesti pesemällä viemärit painevedellä ja tarkastuskuvaamalla. Valitse erilaiset viemäreiden kuntotutkimukset tai puhdistustyöpaketit verkkokaupastamme ja ota selvää missä kunnossa kotisi viemärit ovat.

Viemärin kuvaus

Viemärikameralla nähdään viemäriputken sisäpuolelle ja voidaan paikantaa esimerkiksi vuotokohtia, rakenteellisia vaurioita ja vierasesineitä. Parhaan kuvaustuloksen takaamiseksi viemäri pestään ennen kuvaamista. Viemärikameraa voidaan hyödyntää myös rakenteiden tai maiden alla olevien viemärikaivojen sijainnin paikantamisessa.

Savu-/tiiveyskoe

Hajuongelmien selvityksessä savutuskoe on tehokas apu. Pieniä vuotoja esimerkiksi wc-istuimen mansetissa tai lattiakaivon tiivisteessä on vaikea havaita silmämääräisesti, mutta viemäriin puhallettava savu tuo vuodot näkyville. Savukoe ei yleensä vaadi pitkää vesikatkoa. Savukoneen savu ei ole vaarallista, eikä tahraa paikkoja.

Kaikki viemärihuollon työt tehdään siihen tarkoitetuilla työkaluilla ja kalustolla. Viemärikameralla pystymme kuvaamaan halkaisijaltaan 32mm-300mm viemäriverkostot. Kuvauksesta otetaan videotallenne ja se analysoidaan ja raportoidaan Vesi- ja viemärilaitosyhdistyksen tulkintaohjeiden mukaisesti. Raportti ja videotallenne luovutetaan asiakkaalle pilvipalvelun kautta. Savukokeessa viemäriin puhalletaan savukoneella merkkisavua. Savukoneen savu ei ole vaarallista, eikä tahraa paikkoja.

Klikkaa tästä verkkokauppaan, valitse Sinulle parhaiten sopiva palvelukortti ja lähetä tarjouskysely. Apua palvelukortin valintaan saat verkkokaupan chatissa tai soittamalla. Tarjouskysely ei ole sitova tilaus, vaan myyntimme ottaa kyselyn perusteella yhteyttä ja palvelupaketti rakennetaan yhdessä. Saat tarjouksen sähköpostiisi. Tarjouksen hyväksyttyäsi työ aikataulutetaan ja suoritetaan sovitusti. Maksu hoituu sähköisesti kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla, sekä lasku- ja osamaksupalveluilla.

Viemärin kuvaukset tehdään aina arvioidun vikapaikan lähimmästä viemäripisteestä. Tärkein asiakkaan varautumistoimi on järjestää esteetön pääsy viemäripisteelle. Asuntoon pääsy, allaskaapin tyhjentäminen tavarasta jne ovat työtämme helpottavia valmistelutoimia. Useamman asunnon tai viemärin käyttäjän ollessa kyseessä joudutaan joskus katkaisemaan veden ja viemärin käyttö työn ajaksi. Näistä tapauksista sovimme ja tiedotamme aina hyvissä ajoin etukäteen.