Jätevesiviemärin puhdistus avaa tukokset

Kun puhutaan arkikielellä viemäreistä, tarkoitetaan usein jätevesiviemäriä. Viemärin puhdistus tulee ajankohtaiseksi silloin, kun ajan saatossa viemäriputkeen kertynyt lika alkaa aiheuttaa hajuhaittoja tai viemäriputki tukkeutuu kokonaan. Tukkeutumaan viemäriä ei kuitenkaan kannattaisi koskaan päästää, sillä tukos viemärissä voi aiheuttaa ikävän ja hankalasti korjattavan vesivahingon.

Miksi jätevesiviemärin puhdistus on tärkeää?

Viemäritukokset aiheuttavat vesivahinkoriskin. Vesivahinkojen korjaaminen puolestaan aiheuttaa aina päänvaivaa, minkä lisäksi se on hidasta ja hintavaa. Kun viemäri menee tukkoon, se on vesivahingon välttämiseksi avattava kiireellisenä työnä, joten palvelun kustannukset ovat tavallista korkeammat. Ongelmien ennaltaehkäisyyn siis todellakin kannattaa panostaa. Viemärin puhdistus on toimenpide, josta huolehtimalla voi välttyä monelta harmilta.

Pyydä tarjous

Hinta alkaen 151,76€/h (Alv. 24%)

Miten jätevesiviemärin puhdistus tehdään?

Viemärin puhdistus tehdään korkeavesipaineella ammattikäyttöön tarkoitetulla kalustolla. Ennen puhdistustyön ajankohtaa on hyvä varmistaa, että kohteelle on huoltoautolla esteetön pääsy. Esteettömyys tulee huomioida myös kohteessa sisällä varmistamalla, että huoltohenkilöstö pääsee työskentelemään ongelmitta esimerkiksi lukituissa tiloissa, viemäripisteillä ja allaskaapeissa. Varsinaisen puhdistustyön aikana ylimääräisen veden käyttöä tulee välttää.

Pyydä tarjous

Hinta alkaen 151,76€/h (Alv. 24%)

Jätevesiviemärin puhdistus: näitä kysytään usein

Omakotitalon kaikkien jätevesiviemäreiden puhdistus 785,00€ sis. alv. 24%.

Taloyhtiöiden ja kiinteistöjen jätevesiviemäreiden puhdistus maksaa yleensä 1000–3000 eur.

Kyllä, viemärin puhdistuksen voi vähentää verotuksessa.

Tarjous työstä helposti

Valitse sinulle sopivin tapa tehdä tarjouspyyntö. Nopeimmin homma hoituu verkkokaupassa, mutta halutessasi saat palvelua myös sähköpostitse ja puhelimitse. Vastaamme puheluusi viikon jokaisena päivänä, kellon ympäri. Ota yhteyttä, olemme valmiita palvelemaan!

Blogi

HRV-Palvelut Oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan

15.03.2022

HRV-Palvelut oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan 15.3.2022. Viemärihuuhtelu Kylanderilla on pitkät perinteet viemärihuollon alalla ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 2002. Yrityksen ydintoimintoihin kuuluivat viemärien a...

Blogi

HRV Huvila ja Huussi ohjelmassa – näin Samu Haberin rengaskaivo huollettiin

14.03.2022

HRV-Palvelut saivat alkukesästä 2021 mieluisan yhteydenoton, kun kaivohuoltoammattilaisia pyydettiin Huvila ja Huussi ohjelmaan huoltamaan erään rokkarijulkkiksen rengaskaivoa. Tässä blogitekstissä kerromme, kuinka Samu Haberin rengaskaivo huollet...

Blogi

Porakaivon ja rengaskaivon huolto talvella

13.11.2021

Keväällä ja alkukesästä moni mökkiläinen miettii mökillä odottavia huoltotöitä. Kaivohuolto on yksi näistä.

Blogi

Sadevesikaivojen tyhjennys ja huolto

15.07.2019

Jotta kerrostalon sadevesikaivo toimisi moitteettomasti, ei sen sakkapesää pidä päästää täyttymään.

Blogi

Ravintolan asiakas-wc-tilojen viemäreissä toistuvia tukoksia

05.05.2019

Toistuvien viemäritukosten avaustehtävien myötä heräsi epäilys viemärilinjan tavallista isommasta ongelmasta.