Omakotitalon putkistojen saneeraus

Omakotitalon viemäreiden saneeraus alkaa aina kuntokartoituksella. Kuntokartoituksessa viemärit pestään ja kuvataan.

Näin saamme selville viemäreiden todellisen kunnon ja saneerauksen tarpeen. Kuntokartoituksen perusteella osaamme valita oikean saneerausmenetelmän tai menetelmien yhdistelmän.

Kuntokartoituksen jälkeen toimitamme sinulle raportin viemäreiden kunnosta, sekä tarjouksen tarpeellisista saneeraustöistä.

Viemäreiden saneerausten lisäksi tarjoamme myös vesijohtojen ja patteriverkostojen saneeraustyöt.

Saneeraus sujuttamalla

Sujutus eroaa muista saneerausmuodoista siinä mielessä, että vanhan putken sisään vedetään uusi putki. Tähän käytämme Uponorin Flexoren-putkea.

Menetelmä on niin hintansa kuin materiaalinkin suhteen ideaali esim. kaikkiin talon ulkopuolisiin putkistoihin.

Voimme tehdä sadevesiputkien saneerauksen parkkipaikkojen alta ilman useiden päivien kaivuutöitä. Lisäksi tonttiviemärin saneerauksen aikana ei tarvitse tehdä vesikatkoja. Menetelmä on siis erittäin asiakasystävällinen.

Saneeraus pinnoittamalla

Ruiskuvalu on ns. nykyaikainen ja kustannustehokas menetelmä uudistaa viemärit. Ruiskuvalutekniikkaa voimme käyttää saneerauksessa, elleväti putket ole elinkaarensa loppupäässä.

Ennen ruiskuvalulla tehtävää viemärisaneerausta teemme viemäreille kuntokartoituksen, jotta vältymme ikäviltä yllätyksiltä remontin aikana.

Me panostamme saneerauskohteidemme ruiskuvaluissa ennakoiviin töihin, aikataulutuksiiin ja asiakaspalveluun.

Saneeraus perinteisillä menetelmillä

Aina putkistoja ei kannata tai pysty saneeraamaan uusilla menetelmillä, vaan joudumme vaihtamaan kokonaan uudet putket.

Tällöin kaivamme / piikkaamme vanhat putket esiin ja vaihdamme ne uusiin. Perinteinen menetelmä on usein huomattavasti hintavampi kuin sujuttamalla tai ruiskuvalulla tehty saneeraus.