Viemärin kuntokartoitus 

Palveluitamme ovat mm: viemärin kuvaus, viemäreiden kunnon tarkastus, viemäreiden käyttöiän määritys ja uusien viemäreiden käyttöönottokuvaukset. Verkkokaupastamme löydät kaikki viemäreiden kunnon määrittämiseen liittyvien palveluiden hinnat ja palvelukuvaukset. Selvitämme viemäreidesi kunnon seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Uusimaa.

Viemärin kuntokartoituksen tarkoitus on selvittää linjojen toiminnallista ja rakenteellista kuntoa mietittäessä jäljellä olevaa käyttöikää tai esimerkiksi saneerauspäätöksen tueksi. Kuntokartoitus voidaan tehdä kaikille viemärityypeille; jätevesi-, sadevesi-, hulevesi- ja salaojaviemäreille.

Kuntokartoitusmateriaalista koostetaan havainnollistava raportti vikakohtineen ja toimenpide-ehdotuksineen. Raportti luodaan niin, että Sinun ei tarvitse olla viemäriasiantuntija ymmärtääksesi suosituksemme. Mikä tärkeintä, ME EMME YRITÄ MYYDÄ SINULLE PUTKIREMONTTIA, vaan suoritamme kartoituksen puolueettomana. Kaikki materiaali jää Sinun käyttöösi päätöksenteon ja mahdollisten jatkotoimenpiteiden kilpailuttamisen tueksi.

 

Vastaanottokuvaus suoritetaan uusille putkistoille, joita ei vielä ole otettu käyttöön. Vastaanottokuvauksella kartoitetaan mahdolliset asennusvirheet, jotka voidaan korjata vielä ennen linjojen käyttöönottoa.

Valitse erilaiset viemäreiden kuntotutkimukset tai kuvauspalvelut verkkokaupastamme ja ota selvää missä kunnossa kotisi viemärit ovat.

Kuntokartoitus alkaa aina putkiston puhdistuksella, jonka jälkeen se kuvataan viemärikameralla. Kartoituksen laajuudesta riippuen kuvaukset voidaan kohdistaa esimerkiksi pelkästään runkolinjoihin tai kaikkiin viemärilinjoihin. Kuvauksista otetaan videotallenteet, jotka analysoidaan ja raportoidaan Vesi- ja viemärilaitosyhdistyksen tulkintaohjeen mukaisesti.

Kaikki viemärihuollon työt tehdään siihen tarkoitetuilla työkaluilla ja kalustolla. Viemärit puhdistetaan vesipaineella ja kiintoaineet ja irtoava viemärijäte imetään imuautolla imusäiliöön. Viemärikameralla pystymme kuvaamaan halkaisijaltaan 32mm-300mm viemäriverkostot. Kuvauksesta otetaan videotallenne ja se analysoidaan ja raportoidaan Vesi- ja viemärilaitosyhdistyksen tulkintaohjeiden mukaisesti. Raportti ja videotallenne luovutetaan asiakkaalle pilvipalvelun kautta. Henkilöstömme ovat viemärihuollon ammattilaisia.

Klikkaa tästä verkkokauppaan, valitse Sinulle parhaiten sopiva palvelukortti ja lähetä tarjouskysely. Apua palvelukortin valintaan saat verkkokaupan chatissa tai soittamalla. Tarjouskysely ei ole sitova tilaus, vaan myyntimme ottaa kyselyn perusteella yhteyttä ja palvelupaketti rakennetaan yhdessä. Saat tarjouksen sähköpostiisi. Tarjouksen hyväksyttyäsi työ aikataulutetaan ja suoritetaan sovitusti. Maksu hoituu sähköisesti kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla, sekä lasku- ja osamaksupalveluilla.

Viemärin kuntokartoituksen tärkein varautumistoimenpide on järjestää esteetön pääsy viemäröintipisteille. Tarkoittaa käytännössä lukittujen tilojen avaamista, allaskaappien ym tyhjentämistä. Laajemmissa kuntokartoitustöissä tarvittavat valmistautumistoimet sovitaan ja ohjeistetaan aina erikseen.