Viemärin avaus

Palveluitamme ovat mm: viemärin puhdistus, viemärin tukoksen avaus ja viemärin kunnon tarkastus. Verkkokaupastamme löydät viemärin avauksen ja viemäreiden kuntotutkimusten hinnat ja palvelukuvaukset. Avaamme ja tarkistamme viemärisi seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Kanta-Häme ja Uusimaa.

Viemärin tukkeutumista ei kannata sivuuttaa, koska se voi olla oire vakavammasta ongelmasta putkistossa. Jos viemäri tukkeutuu, haisee ja vetää huonosti usein, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. Viemäreiden tukkeutumiselle voi olla useita eri syitä, joista yleisimmät ovat keittörasvojen kertymät putken pinnoille, suihkussa irronneet hiukset, viemäriin sopimaton tavara esim. ruuantähteet tai viemäri on rikkoutunut.

Me HRV-Palveluilla olemme erikoistuneet viemärihuoltoon. Teemme viemäritukosten avaukset, viemäreiden kuvaukset ja kuntotarkastukset. Me keskitymme viemärin huoltoon, emme saneeraukseen, joten saat meiltä aina puolueettoman raportin viemäreidesi todellisesta kunnosta.

Viemärit tulisi huoltaa säännöllisesti. Huolto tehdään pesemällä viemärit painevedellä ja kuvataan viemärikameralla. Valitse viemärin avaus- tai puhdistuspaketti verkkokaupastamme ja huollata kotisi viemärit.

Viemärin avaukset, sulatukset ja pesut tehdään pääsääntöisesti tuntitöinä. Työhön menee yleensä 2-4h ja sen hintahaarukka on noin 300€-500€. Omakotitaloille tarjoamme kiinteähintaisen viemärinavauspaketin. Viemäreiden huoltotyö on kotitalousvähennyskelpoista. Valitse ja tilaa Sinulle sopivin palvelu verkkokauppamme palvelukorteista.

Teemme viemärin avaukset vesipaineella. Vesipaineella avaaminen on huomattavasti tehokkaampaa kuin perinteisellä mekaanisella rassilla. Viemärinavausmenetelmämme ei rasita viemärin rakennetta siten kuin mekaaninen avaaminen, joten viemärivaurioiden riski pienenee. Viemärin avauksessa vesipaine ohjataan tukoskohtaan.

Kaikki viemärihuollon työt tehdään siihen tarkoitetuilla työkaluilla ja kalustolla. Kalustostamme löytyy imukompressori, jolla saadaan imettyä kiintoaineet viemäristä auton imusäiliöön. Vesipaine, jolla viemäritukos avataan, saadaan tarvittaessa lämmitettyä 60-asteiseksi, jolloin rasva irtoaa paremmin putkistosta.

Klikkaa tästä verkkokauppaan, valitse Sinulle parhaiten sopiva palvelukortti ja lähetä tarjouskysely. Apua palvelukortin valintaan saat verkkokaupan chatissa tai soittamalla. Tarjouskysely ei ole sitova tilaus, vaan myyntimme ottaa kyselyn perusteella yhteyttä ja palvelupaketti rakennetaan yhdessä. Saat tarjouksen sähköpostiisi. Tarjouksen hyväksyttyäsi työ aikataulutetaan ja suoritetaan sovitusti. Maksu hoituu sähköisesti kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla, sekä lasku- ja osamaksupalveluilla.

Päivystämme viemäriongelmissa 24h/7. Viemärin tukkeuduttua tee seuraavat asiat ennen puhelua: Sammuta käytössä oleva vesi ja katso loppuuko veden tulviminen. Tarkasta ettei kiinteistössä ole muita vesipisteitä käytössä (esimerkiksi tiskikone tai pyykinpesukone). Jos nämä laitteet ovat käynnissä, sammuta ne. Kun tulviminen on loppunut, voit rauhassa soittaa meille päivystysnumeroon 0400 600 000.