Salaojien kuntokartoitus ja salaojien kuvaus

Salaojien kuntotutkimuksella voidaan selvittää kiinteistön salaojien rakenteellinen ja toiminnallinen kunto. Salaojat kuvataan jo esillä olevista kaivoista niin laajasti, kuin se on mahdollista. Kuntokartoitus sisältää kirjallisen raportin, josta selviää salaojien kunto ja mahdolliset jatkotoimenpiteet. Toimitamme kuntokartoitusraportin sähköpostiisi ja muistathan myös, että kuntokartoitus on kotitalousvähennyskelpoista. 

Uudisrakennuksissa suosittelemme aina tekemään salaojien vastaanottokuvauksen. Vastaanottokuvauksissa pystymme myös testaamaan salaojien toiminnan laittamalla linjaan vettä ja tällä tavoin tarkistamaan, että vesi virtaa oikeaan suuntaan.

Voimme suorittaa lisätöinä piilossa olevien salaojakaivojen paikannuksen ja esiinkaivuun hintaan 70,50€/h sis. ALV 24%.

Salaojien pesu

Viemärin pesu soveltuu käytettäväksi ennakoivana huoltona tai olemassa olevaan ongelmaviemäriin. Viemäri pestään vesipaineella ja mahdollinen irtoava kiintoaine ja viemärijäte poistetaan linjasta.

Salaojien kuntokartoitus- ja tutkimus maksaa omakotitaloihin 350€. Salaojaviemäreiden pesut toteutamme tuntihinnalla, 142€ / tunti.

Salaojien kunto tulisi tarkastaa 5-10 vuoden välein. Uudisrakennuksissa suosittelemme myös aina vastaanottokuvausta, jotta voidaan varmistua salaojalinjojen kunnosta ja veden oikeasta virtausuunnasta.