HRV-Palvelut Oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan

15.03.2022


HRV-Palvelut oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan 15.3.2022.

Viemärihuuhtelu Kylanderilla on pitkät perinteet viemärihuollon alalla ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 2002. Yrityksen ydintoimintoihin kuuluivat viemärien avaukset, -huuhtelut ja -kuvaukset.

HRV on vahvassa kasvussa oleva vesi- ja viemärihuollon yritys, joka pyrkii kaupalla vahvistamaan viemäripuolen liiketoimintaa pääkaupunkiseudulla. HRV:n liikevaihto kasvoi vuonna 2021 65%.

”Kylanderin liiketoiminnan osto vahvistaa jalustaamme Uudenmaan alueella. Kaupassa siirtyvä osaaminen ja kalusto mahdollistaa sen, että pystymme vastaamaan nyt entistä paremmin jatkuvasti kasvavaan kysyntään ja palvelemaan asiakkaamme nopeammin”, kommentoi kauppaa Uudenmaan aluejohtaja Esa Halme.

”Olemme pandemian aikana pyrkineet vahvistamaan yrityksen kivijalkaa kehittämällä sen sisäistä toimintaa. Viemäriverkoston ja vesijohtojen korjausvelka tulee tulevina vuosina kasvamaan entisestään ja kaupan tavoitteena onkin mahdollistaa kasvun jatkuminen vahvana. Pyrimme vastaamaan kasvavaan kysyntään parhaamme mukaan kehittämällä yritystämme myös muilla tavoin mm. henkilöstön, myynnin ja markkinoinnin näkökulmasta”, kertoo HRV:n tulevaisuuden näkymistä toimitusjohtaja Reima Viljanen.

Viemärihuuhtelu Kylanderin verkkosivut ja puhelinnumero palvelevat asiakkaita siirtymäajan normaalisti.

Lisätietoja tiedotteesta:

Esa Halme
[email protected]
044 2424 535