Rengaskaivon huolto lisää kaivon käyttöikää

Rengaskaivon huolto kattaa kaivon puhdistuksen, huoltotoimenpiteiden suorittamisen ja kaivon desinfioinnin. Silloin kun kaivon sijainti on veden saannin ja veden laadun kannalta hyvä, kaivon huolto onkin yleensä parempi ja kustannustehokkaampi vaihtoehto kuin kokonaan uuden kaivon rakentaminen.

Miksi rengaskaivon huolto on tärkeää?

Rengaskaivon pesu ja desinfiointi varmistavat osaltaan juomaveden puhtauden. Nämä toimenpiteet ovat ajankohtaisia silloin, kun veden laadun epäillään heikentyneen syystä tai toisesta. Veden laatu voi heikentyä esimerkiksi murtuneiden kaivorakenteiden takia tai siksi, että kaivoon on päässyt pieneläin.

Rengaskaivon huoltoa suositellaan toteutettavaksi viiden vuoden välein.

 

Jätä tarjouspyyntö

Hinta alkaen 1380€

Miten rengaskaivon huolto tehdään?

Rengaskaivon huolto alkaa kaivon kokonaisvaltaisella nykytilan arvioinnilla. Kaivonhuolto sisältää tavallisesti tyhjennyksen, seinämien korkeapainepesun ja kertyneiden pohjalietteiden poistamisen imualipaineella. Kaivon renkaiden saumat ja mahdolliset läpivientireiät tiivistetään elintarvikehyväksytyllä saumalaastilla. Pohjan suodatusominaisuudet taataan suodatinhiekalla, johon sekoitetaan usein myös kalkkirouhe pH:n nostamiseksi. Lisäksi tarpeen mukaan voidaan uusia kaivon kansirakenteita, pumppuja ja vedenkäsittelylaitteita. 

Rengaskaivon huolto: näitä kysytään usein

Tarjoushinnat! Alle 6 metriä syvän rengaskaivon huolto alkaen 1380€. Kaivohuoltoon kuuluu myös rengassaumojen saumaus, joka laskutetaan toteutuman mukaan 70€/sauma.

Tarjoushinnat! 6–10 metriä syvän rengaskaivon huolto alkaen 1500€. Kaivohuoltoon kuuluu myös rengassaumojen saumaus, joka laskutetaan toteutuman mukaan 70€/sauma.

Tarjoushinnat! Yli 10 metriä syvän rengaskaivon huolto alkaen 1680€. Kaivohuoltoon kuuluu myös rengassaumojen saumaus, joka laskutetaan toteutuman mukaan 70€/sauma.

Kyllä, rengaskaivon huolto on verovähennyskelpoista huoltotyön osuudelta.

Tarjous työstä helposti

Valitse sinulle sopivin tapa tehdä tarjouspyyntö. Nopeimmin homma hoituu verkkokaupassa, mutta halutessasi saat palvelua myös sähköpostitse ja puhelimitse. Vastaamme puheluusi viikon jokaisena päivänä, kellon ympäri. Ota yhteyttä, olemme valmiita palvelemaan!

Blogi

HRV Huvila ja Huussi ohjelmassa – näin Samu Haberin kaivo huollettiin

14.03.2022

HRV-Palvelut saivat alkukesästä 2021 mieluisan yhteydenoton, kun kaivohuoltoammattilaisia pyydettiin Huvila ja Huussi ohjelmaan huoltamaan erään rokkarijulkkiksen kaivoa. Tässä blogitekstissä kerromme, kuinka Samu Haberin kaivo huollettiin ja paljonko kyseinen kaivohuolto maksaa. Kaivo sijaitsi m...