Rengaskaivon huolto lisää kaivon käyttöikää

Rengaskaivon huolto kattaa rengaskaivon puhdistuksen, huoltotoimenpiteiden suorittamisen ja kaivon desinfioinnin. Silloin kun rengaskaivon sijainti on veden saannin ja veden laadun kannalta hyvä, kaivon huolto onkin yleensä parempi ja kustannustehokkaampi vaihtoehto kuin kokonaan uuden rengas- tai porakaivon rakentaminen.

Miksi rengaskaivon huolto on tärkeää?

Rengaskaivon huolto sisältää rengaskaivon puhdistuksen, mikä koostuu rengaskaivon pesusta ja desinfioinnista. Nämä toimenpiteet ovat ajankohtaisia silloin, kun kaivoveden laadun epäillään heikentyneen syystä tai toisesta. Veden laatu voi heikentyä esimerkiksi murtuneiden kaivorakenteiden takia tai siksi, että kaivoon on päässyt pieneläin.

Rengaskaivon huolto suositellaan toteutettavaksi viiden vuoden välein.

Talvitarjous! Rengaskaivon huolto -20%!

 

Pyydä tarjous

Hinta alkaen 1104€ (Alv. 24%)

Miten rengaskaivon huolto ja puhdistus tehdään?

Rengaskaivon huolto alkaa kaivon kokonaisvaltaisella nykytilan arvioinnilla. Kaivohuolto sisältää tavallisesti tyhjennyksen, seinämien korkeapainepesun ja kertyneiden pohjalietteiden poistamisen imualipaineella. Kaivon renkaiden saumat ja mahdolliset läpivientireiät tiivistetään elintarvikehyväksytyllä saumalaastilla. Pohjan suodatusominaisuudet taataan suodatinhiekalla, johon sekoitetaan usein myös kalkkirouhe pH:n nostamiseksi. Lisäksi tarpeen mukaan voidaan uusia kaivon kansirakenteita, pumppuja ja vedenkäsittelylaitteita.

Talvitarjous! Rengaskaivon huolto -20%!

Pyydä tarjous

Hinta alkaen 1104€ (Alv. 24%)

Avokaivopumpun vaihto huollon yhteydessä on kustannustehokasta

Rengaskaivohuollon yhteydessä suoritettava uuden avokaivopumpun asennus on hyvä tapa säästää kustannuksissa. Avokaivopumpun vaihdon yhteydessä matkakustannuksia ei luonnollisesti veloiteta erikseen, koska huoltoyksikkö voi hoitaa asennuksen samalla reissulla. Erillisenä työnä tehtävässä kaivopumpun asennuksessa joudutaan kaivo myös desinfioimaan uudestaan, kaivohuollon yhteydessä desinfiointi kuuluu huollon hintaan. Näistä voi muodostua jopa usean satasen säästö, joten kaivohuollon yhteydessä kannattaa ehdottomasti lisätä myös kaivopumpun asennus tarjouspyynnölle.

Voit tutustua kaivopumppuihin ja niiden asennukseen lisää täältä.

Tutustu kaivopumppuihin

Katso hinnat verkkokaupasta

Rengaskaivon huolto: näitä kysytään usein

Alle 6 metriä syvän rengaskaivon huolto alkaen 1380€. Kaivohuoltoon kuuluu myös rengassaumojen saumaus, joka laskutetaan toteutuman mukaan 81€/sauma.

6–10 metriä syvän rengaskaivon huolto alkaen 1500€. Kaivohuoltoon kuuluu myös rengassaumojen saumaus, joka laskutetaan toteutuman mukaan 81€/sauma.

Yli 10 metriä syvän rengaskaivon huolto alkaen 1680€. Kaivohuoltoon kuuluu myös rengassaumojen saumaus, joka laskutetaan toteutuman mukaan 81€/sauma.

Kyllä, rengaskaivon huolto on verovähennyskelpoista huoltotyön osuudelta.

Tarjous työstä helposti

Valitse sinulle sopivin tapa tehdä tarjouspyyntö. Nopeimmin homma hoituu verkkokaupassa, mutta halutessasi saat palvelua myös sähköpostitse ja puhelimitse. Vastaamme puheluusi viikon jokaisena päivänä, kellon ympäri. Ota yhteyttä, olemme valmiita palvelemaan!

Blogi

HRV-Palvelut Oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan

15.03.2022

HRV-Palvelut oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan 15.3.2022. Viemärihuuhtelu Kylanderilla on pitkät perinteet viemärihuollon alalla ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 2002. Yrityksen ydintoimintoihin kuuluivat viemärien a...

Blogi

HRV Huvila ja Huussi ohjelmassa – näin Samu Haberin rengaskaivo huollettiin

14.03.2022

HRV-Palvelut saivat alkukesästä 2021 mieluisan yhteydenoton, kun kaivohuoltoammattilaisia pyydettiin Huvila ja Huussi ohjelmaan huoltamaan erään rokkarijulkkiksen rengaskaivoa. Tässä blogitekstissä kerromme, kuinka Samu Haberin rengaskaivo huollet...

Blogi

Porakaivon ja rengaskaivon huolto talvella

13.11.2021

Keväällä ja alkukesästä moni mökkiläinen miettii mökillä odottavia huoltotöitä. Kaivohuolto on yksi näistä.

Blogi

Sadevesikaivojen tyhjennys ja huolto

15.07.2019

Jotta kerrostalon sadevesikaivo toimisi moitteettomasti, ei sen sakkapesää pidä päästää täyttymään.

Blogi

Ravintolan asiakas-wc-tilojen viemäreissä toistuvia tukoksia

05.05.2019

Toistuvien viemäritukosten avaustehtävien myötä heräsi epäilys viemärilinjan tavallista isommasta ongelmasta.