Viemärin puhdistus - viemärin huolto - viemärin pesu

Viemärin puhdistukset, viemärin huollot ja viemärin pesut saat meiltä vuosien ammattitaidolla ja laadukkaalla työnjäljellä. Löydät viemärin puhdistusten, -huoltojen ja -pesujen hinnat ja palvelukuvaukset verkkokaupastamme. Huollamme viemäreitä pääsääntöisesti seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Kanta-Häme, Uusimaa, Varsinais-Suomi ja Päijät-Häme.

Vältä viemäritukos - tilaa viemärin huolto ajoissa

Viemäriputki kerää ajan saatossa likaa, kuten rasvaa ja hiuksia, mikä aiheuttaa hajuhaittoja ja pitkässä juoksussa putken tukkeutumisen. Mikäli viemäriputki tukkeutuu, on sen avaaminen vesivahingon estämiseksi kiireellinen työ, joka näkyy myös hinnassa. Viemärit tulisi huoltaa 10-15 vuoden välein. Viemärien painehuuhtelulla saamme parhaan mahdollisen tuloksen ja saamme putkea tukkivan lian poistettua.

Avaamme myös viemäritukoksia, voit lukea lisää viemäritukoksien avaamisesta tästä linkistä: www.hrv.fi/viemarin-avaaminen.

Katso hinnat ja tilaa viemärin puhdistukset verkkokaupastamme, tai kysy lisää ja tilaa puhelimella numerosta 0400 600 000 tai sähköpostilla osoittesta hrv-palvelutoy@hrv.fi.

 

Keittiön viemärilinja tukossa

Tämä kuva on keittiön viemärilinjasta, jossa rasvaa on kertynyt putkeen aikamoinen määrä.

Klikkaa tästä verkkokauppaan, valitse Sinulle parhaiten sopiva palvelukortti ja lähetä tarjouskysely. Apua palvelukortin valintaan saat verkkokaupan chatissa tai soittamalla. Tarjouskysely ei ole sitova tilaus, vaan myyntimme ottaa kyselyn perusteella yhteyttä ja palvelupaketti rakennetaan yhdessä. Saat tarjouksen sähköpostiisi. Tarjouksen hyväksyttyäsi työ aikataulutetaan ja suoritetaan sovitusti. Maksu hoituu sähköisesti kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla, sekä lasku- ja osamaksupalveluilla. Maksuvälittäjät

Huolehdi esteettömästä pääsystä asuntoihin, viemäripisteille ja allaskaappeihin. Huoltokalustomme kulkee paikalle isolla kuorma-autolla, joten teiden ja pihan kunto (huom. painorajoitukset), auraus, puiden alaoksien poistot jne on hyvä varmistaa kuntoon hukkareissun välttämiseksi. Huolehdi lukittujen paikkojen (tekniset tilat ym) avauksesta. Parasta on, jos pääset itse paikalle huollon ajaksi. Ymmärrämme, että aina se ei kuitenkaan ole mahdollista. Sellaisissa tapauksissa tulee sopia huoltoasentajiemme pääsy tarvittaviin tiloihin huoltoajan sopimisen yhteydessä. Työskentelyn aikana pyydämme lemmikkien oleskelun rajaamista ja ylimääräisen veden käyttämisen välttämistä (astian-ja pyykinpesukone, suihku jne.). WC:tä voi käyttää tarvittaessa, kunhan kansi lasketaan käytön jälkeen. Vettä voi ottaa hanoista esim. ruoanlaittoa varten, mutta vettä ei saa päästää viemäreihin.

Kaikki viemärin puhdistukset, huollot ja pesut tehdään viemäritöihin tarkoitetuilla työkaluilla ja kalustolla. Kuvauksiin käytämme ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja kameroita.

Uusimaa

Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti

Pirkanmaa

Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia,  Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Satakunta

Eura, Eurajoki, Harjavalta, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Rauma, Siikainen, Säkylä, Ulvila

Kanta-Häme

Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela, Ypäjä

Varsinais-Suomi

Turku, Salo, Loimaa, Somero

Päijät-Häme

Asikkala, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila