Viemäritukos on avattava pikaisesti

Viemärin avaus voi tulla ajankohtaiseksi jos viemäri on päässyt tukkeutumaan esimerkiksi keittiörasvan ja ruoantähteiden, suihkussa irronneiden hiusten tai muun viemäriin sopimattoman tavaran takia. Viemärin tukkeutuessa sen avaamisesta on huolehdittava nopeasti, siellä viemäritukos muodostaa aina vakavan vesivahinkoriskin.

Miksi viemärin avaus on tärkeää?

Kun viemäri ei syystä tai toisesta vedä ja vettä lasketaan sinne lisää, syntyy viemäriin patouma. Patouma nostaa viemäripisteestä jätevettä ylös ja jätevedet pääsevät siksi nousemaan sisään huoneistoon esimerkiksi lattiavesikaivosta, vessanpöntöstä tai lavuaarista. Tämä voi aiheuttaa pintarakenteiden pilaantumisen ja ikävän hajuhaitan, mutta myös ison, kalliin ja hankalasti korjattavan vesivahingon. Viemäritukos ei katso kelloa tai päivämäärää. Siksi HRV:n päivystyspalvelu on auki vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä. Avun saa paikalle tapauksen kiireellisyydestä ja sijainnista riippuen jopa 15 minuutissa.

Jätä tarjouspyyntö

Hinta alkaen 142,6€/h

Miten viemärin avaus tehdään?

Viemärin avaus suoritetaan korkeapainevesihuuhtelulla siististi, tehokkaasti ja viemäriputkea rasittamatta. Vesiletku syötetään viemärilinjaan ja letkua kuljetetaan linjassa, kunnes se kohtaa tukoskohdan. Tukoskohta aukeaa korkeavesipaineen iskeytyessä siihen. Mekaaniseen avaamiseen verrattuna vesipaineella avatessa viemärivaurioiden riski on pienempi. Ennen viemärin avausta viemäri voidaan myös kuvata, jolloin tukos ja sen aiheuttaja pystytään paikantamaan. Viemärin avauksen jälkeen sen toimintakunto testataan. Kuvaamalla viemärilinjat avauksen jälkeen varmistutaan, että tukoksen aiheuttaja on saatu varmasti poistettua.

Viemärin avaus: näitä kysytään usein

Viemäritukoksen avaus tehdään tuntitöinä 155,6 eur/h, Kanta-Hämeen ja Uusimaan alueella ja Pirkanmaalla 142,6 eur/h. Tämän lisäksi arkisin klo 15.30 jälkeen ja viikonloppuisin perushintaan tulee päivystyslisä. Arkena päivystyslisä on 62 eur/h, lauantaina 74,7 eur/h ja sunnuntaina ja arkipyhinä 86,6 eur/h. Hinnat sis. alv. 24%. Minimiveloituksemme on 2h.

Viemäritukoksen avaus tehdään tuntitöinä 155,6 eur/h, Kanta-Hämeen ja Uusimaan alueella ja Pirkanmaalla 142,6 eur/h. Tämän lisäksi arkisin klo 15.30 jälkeen ja viikonloppuisin perushintaan tulee päivystyslisä. Arkena päivystyslisä on 62 eur/h, lauantaina 74,7 eur/h ja sunnuntaina ja arkipyhinä 86,6 eur/h. Hinnat sis. alv. 24 %. Minimiveloituksemme on 2h.

Viemärin avaus on verovähennyskelpoinen toimenpide.

Tarjous työstä helposti

Valitse sinulle sopivin tapa tehdä tarjouspyyntö. Nopeimmin homma hoituu verkkokaupassa, mutta halutessasi saat palvelua myös sähköpostitse ja puhelimitse. Vastaamme puheluusi viikon jokaisena päivänä, kellon ympäri. Ota yhteyttä, olemme valmiita palvelemaan!

Blogi

HRV-Palvelut Oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan

15.03.2022

HRV-Palvelut oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan 15.3.2022. Viemärihuuhtelu Kylanderilla on pitkät perinteet viemärihuollon alalla ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 2002. Yrityksen ydintoimintoihin kuuluivat viemärien avaukset, -huuhtelut ja -kuvaukset. HRV on vahvassa...

Blogi

HRV Huvila ja Huussi ohjelmassa – näin Samu Haberin kaivo huollettiin

14.03.2022

HRV-Palvelut saivat alkukesästä 2021 mieluisan yhteydenoton, kun kaivohuoltoammattilaisia pyydettiin Huvila ja Huussi ohjelmaan huoltamaan erään rokkarijulkkiksen kaivoa. Tässä blogitekstissä kerromme, kuinka Samu Haberin kaivo huollettiin ja paljonko kyseinen kaivohuolto maksaa. Kaivo sijaitsi m...

Blogi

Tiesitkö, että kaivon voi huoltaa myös talvella?

13.11.2021

Keväällä ja alkukesästä moni mökkiläinen miettii mökillä odottavia huoltotöitä. Kaivohuolto on yksi näistä.