Viemärin avaus - Viemäritukoksen avaus

Teemme viemäritukosten avaukset vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Päivystyksemme palvelee viemärin avauksissa 24/7. Avaamme viemäritukoksen vesipaineella siististi, tehokkaasti ja viemäriputkea rasittamatta. Kun olemme avanneet viemäritukoksen, varmistamme viemärin toiminnan. Tarjoamme viemärinhuoltopalveluita Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä ja Uudellamaalla.

Mikäli viemärisi on tukossa, ota yhteyttä välittömästi, jotta vältyt isommalta vesivahingolta. Avaamme sadevesikaivojen tukokset ja jätevesiviemärien tukokset ja salaojaviemärin tukokset.

Viemärin avauksen yhteydessä voimme myös kuvata viemärit, jolloin voimme paikantaa tukoksen ja sen aiheuttajan, tai voimme kuvata viemärilinjat avauksen jälkeen, jolloin voimme varmistua siitä että tukoksen aiheuttaja on poistunut.

Viemäreiden tukkeutumiselle voi olla useita eri syitä, joista yleisimmät ovat keittiörasvojen kertymät putken pinnoille, suihkussa irronneet hiukset, viemäriin sopimaton tavara kuten ruuantähteet tai viemäri voi olla rikkoutunut.

Voit olla yhteydessä meihin sähköpostilla tai puhelimella. Löydät myös verkkokaupastamme viemärin avauksen ja viemäreiden kuntotutkimusten hinnat ja palvelukuvaukset

Viemärihuolto
Asiakaspalvelu (7.00-15.30)
Päivystys (24h)
0400 600 000
hrv-palvelutoy@hrv.fi

Viemäri ei vedä ja kun vettä lasketaan lisää, syntyy patouma joka nostaa viemäripisteestä jätevettä ylös. Näin jätevedet tulevat sisään huoneistoon esimerkiksi lattiavesikaivosta, vessanpöntöstä tai lavuaarista. Tämä voi aiheuttaa ison vesivahingon, pintarakenteiden pilaantumisen sekä suuren hajuhaitan.

Viemäritukos avataan korkeapainevesihuuhtelulla. Vesiletku syötetään viemärilinjaan ja letkua kuljetetaan linjassa, kunnes se kohtaa tukoskohdan. Tukoskohta aukeaa korkeavesipaineen iskeytyessä siihen. Vesipaineella avaaminen on huomattavasti tehokkaampaa kuin perinteisellä mekaanisella rassilla. Viemärinavausmenetelmämme ei rasita viemärin rakennetta siten kuin mekaaninen avaaminen, joten viemärivaurioiden riski pienenee. Viemärin avauksessa vesipaine ohjataan tukoskohtaan.

Päivystäjämme tekee kiireellisyysarvion jokaisesta tukoksesta. Akuuteissa keikoissa voimme saada päivystäjän paikalle jopa 15 minuutissa, riippuen kohteen sijainnista.

Tukosten avaukset tehdään tuntitöinä ja yleensä työhön menee 2-4h, jolloin sen hintahaarukka on noin 300€-500€. Tarjoamme jätevesiviemäritukoksen avauksen kiinteähintaisena omakotitaloihin arkisin hintaan 285€. Päivystysaikana avaus tehdään tuntityönä, jolloin hinta on yleensä noin kaksinkertainen. Hintaan vaikuttaa esimerkiksi kohteen sijainti ja päivä, onko kyseessä esimerkiksi pyhäpäivä. Tuntihintamme avauksille on 142€/h ja minimilaskutuksemme on kaksi tuntia. Mahdollinen viemärijäte toimitetaan jätteenkäsittelyyn ja jätemaksu veloitetaan erikseen. Päivystäjämme voi antaa suuntaa-antavan hinta-arvion puhelimessa.

Uusimaa

Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa, Vihti

Pirkanmaa

Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia,  Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi

Kanta-Häme

Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela, Ypäjä

Kaikki viemäritukokset avataan jätevesitöihin erikoistuneella kalustolla, yleensä kuvassa näkyvällä imuautolla. Kalustostamme löytyy imukompressori, jolla saadaan imettyä kiintoaineet viemäristä auton imusäiliöön. Vesipaine, jolla viemäritukos avataan, saadaan tarvittaessa lämmitettyä 60-asteiseksi, jolloin rasva irtoaa paremmin putkistosta. Viemäritukoksen avaaminen

Klikkaa tästä verkkokauppaan, valitse Sinulle parhaiten sopiva palvelukortti ja lähetä tarjouskysely. Apua palvelukortin valintaan saat verkkokaupan chatissa tai soittamalla. Tarjouskysely ei ole sitova tilaus, vaan myyntimme ottaa kyselyn perusteella yhteyttä ja palvelupaketti rakennetaan yhdessä. Saat tarjouksen sähköpostiisi. Tarjouksen hyväksyttyäsi työ aikataulutetaan ja suoritetaan sovitusti. Maksu hoituu sähköisesti kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla, sekä lasku- ja osamaksupalveluilla. Maksuvälittäjät