Vesijohdon possutus puhdistaa putkiston tehokkaasti

Puhdas juomavesi ei ole itsestäänselvyys edes Suomessa, varsinkaan julkisen vesijohtoverkoston ulkopuolella asuville ihmisille. Puhtaan veden saanti turvataan oikein ja säännöllisesti toteutetuilla vesijohtojen huoltotoimenpiteillä korkeita hygieniavaatimuksia noudattaen. Vesijohdon possutus on yksi tällainen.

Vesijohdon possutus

Possutus, eli elementtipuhdistus, on vesijohtojen puhdistusmenetelmä. Possutuksessa tätä toimenpidettä varten kehitettyä puhdistuselementtiä, “possua” työnnetään veden paineella vesiputkiston läpi, jolloin possu irrottaa putkistosta sinne kertyneen lian ja epäpuhtaudet. Puhdistettava kohde tutkitaan aina ennakolta paikan päällä, jotta possutustyö osataan suunnitella ja toteuttaa kohteessa sen erityispiirteet huomioiden.

Vesijohdon possutus: näitä kysytään usein

Vesijohdon possutus tehdään tuntitöinä 117,8 eur/h. Tarvittaessa lisä/turvahenkilö 60,00 eur/h. Hinnat sis. alv. 24 %.

Vesijohdon possutus tehdään tuntitöinä 95,00 eur/h. Tarvittaessa lisä/turvahenkilö 48,00 eur/h. Hinnat alv. 0 %.

Vesijohdon possutus on verovähennyskelpoinen työn osuudelta.

Tarjous työstä helposti

Valitse sinulle sopivin tapa tehdä tarjouspyyntö. Nopeimmin homma hoituu verkkokaupassa, mutta halutessasi saat palvelua myös sähköpostitse ja puhelimitse. Vastaamme puheluusi viikon jokaisena päivänä, kellon ympäri. Ota yhteyttä, olemme valmiita palvelemaan!

Blogi

HRV-Palvelut Oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan

15.03.2022

HRV-Palvelut oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan 15.3.2022. Viemärihuuhtelu Kylanderilla on pitkät perinteet viemärihuollon alalla ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 2002. Yrityksen ydintoimintoihin kuuluivat viemärien avaukset, -huuhtelut ja -kuvaukset. HRV on vahvassa...

Blogi

HRV Huvila ja Huussi ohjelmassa – näin Samu Haberin kaivo huollettiin

14.03.2022

HRV-Palvelut saivat alkukesästä 2021 mieluisan yhteydenoton, kun kaivohuoltoammattilaisia pyydettiin Huvila ja Huussi ohjelmaan huoltamaan erään rokkarijulkkiksen kaivoa. Tässä blogitekstissä kerromme, kuinka Samu Haberin kaivo huollettiin ja paljonko kyseinen kaivohuolto maksaa. Kaivo sijaitsi m...

Blogi

Tiesitkö, että kaivon voi huoltaa myös talvella?

13.11.2021

Keväällä ja alkukesästä moni mökkiläinen miettii mökillä odottavia huoltotöitä. Kaivohuolto on yksi näistä.