Sadevesiviemärin puhdistus

 Jos sadevesiviemärin suulla oleva sadevesikaivo pääsee tukkeutumaan, voi viemäriputkistoon päästä hiekkaa, mutaa ja muuta kiintoainesta. Viemäriin päästessään nämä voivat aiheuttaa viemärissä tukoksen. Sadevesiviemärin huuhtelu on tehokas tapa viemärin puhdistukseen ja tukosten avaamiseen.

Miksi sadevesiviemärin puhdistus on tärkeää?

Jos sadevesiviemärin kunto pääsee syystä tai toisesta heikkenemään, ei vesi enää pääse virtaamaan viemärin kautta pois. Tästä voi seurata veden valuminen rakennusta ympäröiviin salaojiin tai sen rakenteisiin. Rakenteiden kosteusvauriot ovat hankalia, kalliita ja hitaita korjattavia, minkä lisäksi niistä voi myös muodostua asukkaille terveysriski. Kosteusvaurioita kannattaakin siis ehkäistä kaikin käytettävissä olevin keinoin.

 

Miten sadevesiviemärin puhdistus tehdään?

Sadevesiviemärin puhdistus toteutetaan vesipaineella ammattilaiskäyttöön tarkoitetulla kalustolla. Ennen puhdistustyön ajankohtaa on hyvä varmistaa, että kohteelle on huoltoautolla esteetön pääsy. Painehuuhtelu poistaa viemäriputkesta tehokkaasti sinne kertyneet hiekka- ja mutakertymät ja palauttaa näin viemäriputken toimintakunnon. Huuhtelu on hyvä suorittaa kuivan maan aikana, eli keväällä tai kesällä.

Sadevesiviemärin puhdistus: näitä kysytään usein

Sadevesikaivon huuhtelut tehdään yleensä tuntitöinä 155,62 eur. Hinta sis. alv. 24 % + jätemaksu.

Sadevesiviemärin huuhtelut tehdään yleensä taloyhtiöille kappalehintaisina, alkaen 24,2 eur/kpl. Sadevesiviemärit voidaan huuhdella myös tuntitöinä 125,5 eur/h. Hinnat alv. 0%.

Kyllä, voit vähentää sadevesiviemärin huuhtelun verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

Tarjous työstä helposti

Valitse sinulle sopivin tapa tehdä tarjouspyyntö. Nopeimmin homma hoituu verkkokaupassa, mutta halutessasi saat palvelua myös sähköpostitse ja puhelimitse. Vastaamme puheluusi viikon jokaisena päivänä, kellon ympäri. Ota yhteyttä, olemme valmiita palvelemaan!

Blogi

HRV-Palvelut Oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan

15.03.2022

HRV-Palvelut oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan 15.3.2022. Viemärihuuhtelu Kylanderilla on pitkät perinteet viemärihuollon alalla ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 2002. Yrityksen ydintoimintoihin kuuluivat viemärien avaukset, -huuhtelut ja -kuvaukset. HRV on vahvassa...

Blogi

HRV Huvila ja Huussi ohjelmassa – näin Samu Haberin kaivo huollettiin

14.03.2022

HRV-Palvelut saivat alkukesästä 2021 mieluisan yhteydenoton, kun kaivohuoltoammattilaisia pyydettiin Huvila ja Huussi ohjelmaan huoltamaan erään rokkarijulkkiksen kaivoa. Tässä blogitekstissä kerromme, kuinka Samu Haberin kaivo huollettiin ja paljonko kyseinen kaivohuolto maksaa. Kaivo sijaitsi m...

Blogi

Tiesitkö, että kaivon voi huoltaa myös talvella?

13.11.2021

Keväällä ja alkukesästä moni mökkiläinen miettii mökillä odottavia huoltotöitä. Kaivohuolto on yksi näistä.