Käsipumppu on toisinaan riittävä ratkaisu veden liikutteluun

Veden liikuttaminen vesilähteestä käyttökohteeseen ei välttämättä ole aina automaattipumpun avulla tarpeellista. Esimerkiksi mökkiolosuhteissa ei vesihuollon välttämättä tarvitse toimia nykyaikaisimmalla tavalla ja silloin kaivosta otettavan käyttöveden tai järvestä pumpattavan saunaveden liikutteluun voi mainiosti riittää käsipumppu.

Miksi käsipumppu on tärkeä?

Vaikka veden pumppaaminen lihasvoimin vaatiikin vaivannäköä, on se silti vaivattomampaa kuin kantaa vettä vesilähteestä käyttökohteeseen vähän kerrallaan. Toimiva käsipumppu mukavoittaakin esimerkiksi mökkielämää huomattavasti ja siksi sen hankintaa tuskin kovinkaan usein kadutaan. Käsipumpun laatuun kannattaa satsata, sillä laadukas pumppu palvelee pitkään. 

Pyydä tarjous

996,4€ (Alv. 24%)

Miten käsipumpun asennus tehdään?

Käsipumpun asennus ja käyttöönotto suoritetaan aina HRV:n vesi- ja viemärihuollon ammattilaisten toimesta, hygieenisyyteen panostaen. Huoltotöissä käytetään ainoastaan puhdasvesitöihin tarkoitettuja laitteita ja työkaluja sekä seurataan Valviran määrityksiä. Työstä laaditaan selkokielinen pöytäkirja, josta selviää asennetun pumpun tekniset tiedot sekä asennusprojektin toimitussisältö. Pöytäkirja lähetetään tilaajalle sähköpostitse.

Asennamme laadukkaat Niran pumput

Suomalainen Nira Pumps Oy on suunnitellut, valmistanut ja markkinoinut Nira-käsipumppuja 100 vuoden ajan. Pitkäaikainen kokemus ja syvällinen asiantuntemus ovat mahdollistaneet mittavan tuotekehitystyön, jonka seurauksena Nira-pumput ovat toimintavarmoja ja kestäviä jopa ääriolosuhteissa. Nira-käsipumpputekniikan sovelluksia on käytössä yli 50 maassa Afrikan pölyisestä kuumuudesta arktisten alueiden kymmenien asteiden pakkaseen.

Nira-käsipumput on suunniteltu kestämään haastaviakin olosuhteita vuodesta toiseen. Käyttäjäystävällinen toiminnallisuus ja muotoilu sekä testatut materiaalit varmistavat turvallisuuden kaikissa käyttöympäristöissä.

Käsipumput: näitä kysytään usein

Käsipumpun asennus tehdään tuntitöinä 70,68 eur/h. Tarvittaessa lisä-/turvahenkilö 59,52 eur/h. Hinnat sis. alv. 24 %. 

Kyllä, käsipumpun asennus on verovähennyskelpoinen työsuorite.

Tarjous työstä helposti

Valitse sinulle sopivin tapa tehdä tarjouspyyntö. Nopeimmin homma hoituu verkkokaupassa, mutta halutessasi saat palvelua myös sähköpostitse ja puhelimitse. Vastaamme puheluusi viikon jokaisena päivänä, kellon ympäri. Ota yhteyttä, olemme valmiita palvelemaan!

Blogi

HRV-Palvelut Oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan

15.03.2022

HRV-Palvelut oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan 15.3.2022. Viemärihuuhtelu Kylanderilla on pitkät perinteet viemärihuollon alalla ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 2002. Yrityksen ydintoimintoihin kuuluivat viemärien a...

Blogi

HRV Huvila ja Huussi ohjelmassa – näin Samu Haberin rengaskaivo huollettiin

14.03.2022

HRV-Palvelut saivat alkukesästä 2021 mieluisan yhteydenoton, kun kaivohuoltoammattilaisia pyydettiin Huvila ja Huussi ohjelmaan huoltamaan erään rokkarijulkkiksen rengaskaivoa. Tässä blogitekstissä kerromme, kuinka Samu Haberin rengaskaivo huollet...

Blogi

Porakaivon ja rengaskaivon huolto talvella

13.11.2021

Keväällä ja alkukesästä moni mökkiläinen miettii mökillä odottavia huoltotöitä. Kaivohuolto on yksi näistä.

Blogi

Sadevesikaivojen tyhjennys ja huolto

15.07.2019

Jotta kerrostalon sadevesikaivo toimisi moitteettomasti, ei sen sakkapesää pidä päästää täyttymään.

Blogi

Ravintolan asiakas-wc-tilojen viemäreissä toistuvia tukoksia

05.05.2019

Toistuvien viemäritukosten avaustehtävien myötä heräsi epäilys viemärilinjan tavallista isommasta ongelmasta.