Viemärihuollon ammattilaiset palveluksessasi.

Viemärihuollon töitämme ovat viemäritukosten avaukset, viemäreiden huollot, viemäreiden puhdistukset, viemäreiden pesut ja viemäreiden kuvaukset. Teemme myös viemärin kuntokartoituksia, joissa kuvaamme viemärilinjoja. Tarjoamme kaikki viemäri- ja putkistohuoltoon liittyvät palvelut saman katon alta. Tutkimme ja paikallistamme viemäreiden ongelmakohdat ja tarjoamme niiden korjaus- ja huoltoratkaisut.

Työtilaukset ja päivystys 24h numerosta 0400 600 000 tai sähköpostilla hrv-palvelutoy@hrv.fi.

Viemärien kuntokartoitukset, pumppaamohuollot- ja viemäritukosten avaukset teemme viemärihuoltoon erikoistuneella imupaineautolla.

Huollamme ja korjaamme kiinteistöjen hiekan-, rasvan– ja öljynerottimet hälytinjärjestelmineen.

Viemärijärjestelmiin olennaisena osana liittyvät jäte– ja perusvesipumppaamotyöt ovat myös osa ydinpalveluitamme.

Viemäreiden kuntokartoitukset ja viemäreiden kuvaukset

Koska olemme erikoistuneet viemäreiden huoltamiseen emmekä saneeraukseen, saat meiltä aina puolueettoman raportin viemäreidesi todellisesta kunnosta. Voit tilata meiltä viemäritukosten avaukset, viemäreiden kuvaukset ja kuntotarkastukset.

Viemärinkuvaus

Viemärijärjestelmiin lasketaan kuuluvaksi jätevesi-, sadevesi-, hulevesi- ja salaojaviemärit. Toimivat viemärijärjestelmät ovat kiinteistön toiminnan kannalta välttämättömiä. Ennakoivalla viemärihuollolla varmistetaan järjestelmien häiriötön toiminta, pienennetään häiriötilanteista johtuvia kustannuksia ja maksimoidaan putkiston käyttöikä.

Voit jättää tarjouspyynnön myös alla olevalla lomakkeella:

    Lue lisää palveluistamme: