Pumppujen laatuun kannattaa panostaa

Olipa kyseessä perusvesi-, jätevesi- tai sadevesipumppaamo, kannattaa pumppujen laatuun panostaa. Laadukkaat pumput ovat energiatehokkaita ja niiden käyttöikä on säännöllisesti huollettuna jopa 20–25 vuotta. HRV:n valikoimissa on vain markkinoiden laadukkaimpia pumppuja ja tarvikkeita.

Wilon pumput

WILO on yksi maailman johtavista kiinteistöjen, vesihuollon, jäteveden käsittelyn ja teollisuuden pumppu- ja pumppujärjestelmien valmistajista. Merkiltä löytyy myös erikoisratkaisuja laitevalmistajille, tuotteita sammutusjärjestelmiin sekä laaja valikoima sovellusratkaisuja kunnallissektorille.

Tutustu pumppuihin

Hinta alk. 1550€ (Alv. 24%)

Grundfosin pumput

Grundfos on tanskalainen pumppumerkki, jonka valikoimissa on laajasti pumppuratkaisuja erilaisiin käyttötarpeisiin. Kestävä kehitys on Grundfossille tärkeä arvo. Yrityksen tavoitteena on ratkoa veden ja energian käyttöön liittyviä haasteita sekä muuttaa maailmaa paikallisesti ja globaalisti.

Tarvikkeet

Pumppaamo-ongelmat voivat johtua muidenkin osien kuin pumpun rikkoutumisesta. Yleisiä korjausta vaativia osia ovat takaiskuventtiilit, sulkuventtiilit, pinnanohjausanturit (pintavipat) ja pumppaamon ohjauskeskuksen erilaiset komponentit. HRV myy ja asentaa pumppaamoiden toiminnan kannalta tärkeät osat. Tuotevalikoimasta löytyvät juuri oikeanlaiset pumppaamotarvikkeet yleisimpiin pumppaamomalleihin, kuten Wilo, Grundfoss, Talokaivo, Pa-Ve ja Lining. HRV:n myyjät auttavat löytämään tarpeisiin sopivat tarvikkeet.

Pumput ja tarvikkeet: näitä kysytään usein

Jätevesipumpun hinta määräytyy pumpun käyttökohteen ja tarvittavan koon mukaan. Hinnat vaihtelevat 300–3000 euron välillä. Verkkokaupastamme löydät monipuolisen ja laadukkaan tarjonnan jätevesipumpuista ja asiantuntijamme mitoittaa aina pumpun asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Sadevesipumpun hinta määräytyy pumpun käyttökohteen ja tarvittavan koon mukaan. Hinnat vaihtelevat 100–1500 euron välillä. Verkkokaupastamme löydät monipuolisen ja laadukkaan tarjonnan sadevesipumpusta ja asiantuntijamme mitoittaa aina pumpun asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Perusvesipumpun hinta määräytyy pumpun käyttökohteen ja tarvittavan koon mukaan. Hinnat vaihtelevat 100–1500 euron välillä. Verkkokaupastamme löydät monipuolisen ja laadukkaan tarjonnan sadevesipumpuista ja asiantuntijamme mitoittaa aina pumpun oikein tarpeen mukaisesti.

Tarjous työstä helposti

Valitse sinulle sopivin tapa tehdä tarjouspyyntö. Nopeimmin homma hoituu verkkokaupassa, mutta halutessasi saat palvelua myös sähköpostitse ja puhelimitse. Vastaamme puheluusi viikon jokaisena päivänä, kellon ympäri. Ota yhteyttä, olemme valmiita palvelemaan!

Blogi

Vältä nämä kolme kaivohuoltovirhettä

24.05.2023

Puhdasvesikaivon huoltaminen on arkipäivää monelle suomalaiselle, joka asuu ympärivuotisesti tai lomakausia kunnallisen vesijohtoverkoston ulkopuolella. Puhdas vesi on elintärkeää terveytemme kannalta, minkä vuoksi onkin tärkeää valita kaivohuolta...

Blogi

HRV-Palvelut Oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan

15.03.2022

HRV-Palvelut oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan 15.3.2022. Viemärihuuhtelu Kylanderilla on pitkät perinteet viemärihuollon alalla ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 2002. Yrityksen ydintoimintoihin kuuluivat viemärien a...

Blogi

HRV Huvila ja Huussi ohjelmassa – näin Samu Haberin rengaskaivo huollettiin

14.03.2022

HRV-Palvelut saivat alkukesästä 2021 mieluisan yhteydenoton, kun kaivohuoltoammattilaisia pyydettiin Huvila ja Huussi ohjelmaan huoltamaan erään rokkarijulkkiksen rengaskaivoa. Tässä blogitekstissä kerromme, kuinka Samu Haberin rengaskaivo huollet...

Blogi

Porakaivon ja rengaskaivon huolto talvella

13.11.2021

Keväällä ja alkukesästä moni mökkiläinen miettii mökillä odottavia huoltotöitä. Kaivohuolto on yksi näistä.

Blogi

Sadevesikaivojen tyhjennys ja huolto

15.07.2019

Jotta kerrostalon sadevesikaivo toimisi moitteettomasti, ei sen sakkapesää pidä päästää täyttymään.