
Standardin mukaista elintarviketurvallisuutta
Elintarvikelinjaston hygieenisyydellä on merkittävä rooli ruoan laadun ja turvallisuuden varmistamisessa. HRV tarjoaa elintarvikelinjastojen huoltopalveluita niin isoille elintarviketehtaille kuin pienemmille elintarvikehuoneistoille. Huoltotöissä tarvittava kalusto ja henkilöstön osaaminen on HRV:llä elintarvikelain vaatimalla tasolla.
Miksi elintarvikelinjaston pesu on tärkeää?
Ruoan korkea laatu on elintärkeää. Siksi sitä valvotaan esimerkiksi elintarvikelinjastojen elintarviketurvallisuutta ja hygieniariskejä ehkäisevän HACCP-hallintajärjestelmän avulla. Alunperin 1960-luvulla kehitetty HACCP on tänä päivänä yksi tärkeimmistä globaaleista standardeista ruoan turvallisuuden ja laadun varmistuksessa. Tärkeä osa HACCP-järjestelmää on elintarvikelinjastojen hygieenisyyden varmistaminen.
Miten elintarvikelinjaston pesu tehdään?
Elintarvikelinjasto pestään korkeavesipaineella elintarvikehyväksytyillä laitteilla, joilla tehdään vain puhdasvesitöitä. Työ suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa ja toteutetaan kohteeseen soveltuvalla tavalla. Desinfioinnit toteutetaan asiakkaan toivomilla elintarvikehyväksytyillä aineilla.
Elintarvikelinjastojen pesut: näitä kysytään usein
Elintarvikelinjaston pesu tehdään tuntitöinä hintaan 137 eur/h. Lisä/turvahenkilön työn veloitus 48 eur/h. Hinnat alv. 0 %.

Tarjous työstä helposti
Valitse sinulle sopivin tapa tehdä tarjouspyyntö. Nopeimmin homma hoituu verkkokaupassa, mutta halutessasi saat palvelua myös sähköpostitse ja puhelimitse. Vastaamme puheluusi viikon jokaisena päivänä, kellon ympäri. Ota yhteyttä, olemme valmiita palvelemaan!