Vikaa vedessä? Me hoidamme.

HRV Palvelut Oy on tänä päivänä yksi Suomen johtavista vesi- ja viemärihuollon palveluntarjoajista. Meidät tunnetaan aivan erityisesti korkeasta ammattitaidostamme, sisukkuudestamme sekä kyvystämme ratkoa kinkkisimmätkin vesi- ja viemärihuollon haasteet.

HRV Palvelut Oy

HRV sai alkunsa vuonna 2009 ja tänään se palvelee asiakkaitaan valtakunnallisesti kaikissa vesi- ja viemärihuoltoon liittyvissä asioissa. Puhdas- ja jätevesipalveluiden lisäksi tarjoamme myös pumppuhuoltopalveluita sekä myymme vesi- ja viemärihuollon laitteita. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Riihimäellä ja Tampereella, joissa työskentelee yhteensä 35 alamme huippuammattilaista.

Asiakkaamme ovat yksityisiä kotitalouksia, taloyhtiöitä, kiinteistöjä, vesiosuuskuntia sekä julkisen sektorin ja teollisuuden toimijoita. Näille kaikille tarjoamme alan parasta vesi- ja viemärihuollon palvelua, olipa kyseessä minkä kokoinen tehtävä tahansa.

Tärkeimmät numerot

Perustamisvuosi: 2009

Liikevaihto 2022: 4,4 miljoonaa euroa

Toimipisteet: 3

Henkilöstön määrä: 40

Jätevesiautot: 15 kpl

Puhdasvesiautot: 5 kpl

Muu kalusto: 3 yksikköä

Projektit vuodessa: 2000 kpl

Ammattitaitoa. Sisukkuutta. Ja sopivasti mielikuvitusta.

HRV pystyy ratkomaan vesi- ja viemärihuollon maailmassa ongelman kuin ongelman. Sen kinkkisimmänkin, jonka kohdalla muut nostavat kädet pystyyn. Joskus ongelmanratkaisua on myös todeta, että nyt korjaaminen ei auta vaan tarvitaan kokonaan uusi.

Mitä vesi- ja viemärihuoltoon tulee, ongelman ratkaisemiseksi tarvitaankin mielestämme lopulta vain kolmea asiaa. Eli alan parasta asiantuntijaosaamista, sinnikästä peräänantamattomuutta ja sopivasti mielikuvitusta. 

Tällaisia me olemme

Mielestämme puhdas- ja jätevesiasioiden ei koskaan tulisi aiheuttaa sinulle päänvaivaa tai ajanhukkaa. Siksi tarjoamme kaikki tarvitsemasi vesi- ja viemärihuollon palvelut kätevästi yhden oven takaa.

Tarjoamme alan johtavaa vesi- ja viemärihuollon osaamista. Meille ratkaisemattomia ongelmia ei ole ja teemme asiakkaan onnistuneen palvelukokemuksesi eteen töitä 150 % panostuksella.

Palvelemme sinua aina tilanteen edellyttämällä tavalla. Työmme tekninen laatu on aina korkea ja toimitusaika tarkoituksenmukaisella tasolla. Meillä on myös rohkeutta kertoa, jos ongelmaa ei enää ole mahdollista korjata, vaan tarvitaan kokonaan uutta.

Tiedämme, että luottamuksesi voidaan ansaita vain teoilla. Meille on myös selvää, että luottamus on ansaittava jokaisessa kohtaamisessamme uudestaan. Tämän eteen teemme joka päivä töitä, emmekä ole valmiita tinkimään lupauksistamme piiruakaan.

Haluamme tehdä palveluiden tilaamisesta sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi olemme laittaneet hintamme reilusti esille verkkokauppaamme. Meille kaikki asiakkaamme ovat tehtävän koosta riippumatta yhtä tärkeitä ja tehtävät ratkomme aina yhtä ammattitaitoisesti ja parhaaseen lopputulokseen sitoutuneesti. Voit luottaa siihen, että saat meiltä aina palvelua tarkoituksenmukaisessa ajassa. 

Henkilöstön hyvinvointi on toimintamme kivijalka. Siksi panostamme vahvasti paitsi työssäviihtymiseen, myös henkilöstömme koulutukseen ja asiantuntijuuden vahvistamiseen. Tiedämme, että huominen rakennetaan tänään. Siksi kiinnitämme kaikessa toiminnassamme jatkuvasti enemmän huomiota myös ympäristöystävällisyyteen ja vastuullisuuteen.

Tarjous työstä helposti

Valitse sinulle sopivin tapa tehdä tarjouspyyntö. Nopeimmin homma hoituu verkkokaupassa, mutta halutessasi saat palvelua myös sähköpostitse ja puhelimitse. Vastaamme puheluusi viikon jokaisena päivänä, kellon ympäri. Ota yhteyttä, olemme valmiita palvelemaan!

Blogi

Vältä nämä kolme kaivohuoltovirhettä

24.05.2023

Puhdasvesikaivon huoltaminen on arkipäivää monelle suomalaiselle, joka asuu ympärivuotisesti tai lomakausia kunnallisen vesijohtoverkoston ulkopuolella. Puhdas vesi on elintärkeää terveytemme kannalta, minkä vuoksi onkin tärkeää valita kaivohuolta...

Blogi

HRV-Palvelut Oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan

15.03.2022

HRV-Palvelut oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan 15.3.2022. Viemärihuuhtelu Kylanderilla on pitkät perinteet viemärihuollon alalla ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 2002. Yrityksen ydintoimintoihin kuuluivat viemärien a...

Blogi

HRV Huvila ja Huussi ohjelmassa – näin Samu Haberin rengaskaivo huollettiin

14.03.2022

HRV-Palvelut saivat alkukesästä 2021 mieluisan yhteydenoton, kun kaivohuoltoammattilaisia pyydettiin Huvila ja Huussi ohjelmaan huoltamaan erään rokkarijulkkiksen rengaskaivoa. Tässä blogitekstissä kerromme, kuinka Samu Haberin rengaskaivo huollet...

Blogi

Porakaivon ja rengaskaivon huolto talvella

13.11.2021

Keväällä ja alkukesästä moni mökkiläinen miettii mökillä odottavia huoltotöitä. Kaivohuolto on yksi näistä.

Blogi

Sadevesikaivojen tyhjennys ja huolto

15.07.2019

Jotta kerrostalon sadevesikaivo toimisi moitteettomasti, ei sen sakkapesää pidä päästää täyttymään.