Vedensuodattimet vaativat ylläpitoa ja huoltoa

Toimiva vedensuodatin varmistaa puhtaan veden. Ammattilaisemme varmistaa vedensuodatinlaitteen toiminnan ja mitoittaa uuteen kohteeseen juuri sopivan suodatinlaitteen. Vedensuodatinlaitteilla on mahdollista poistaa useimmat veden laatua heikentävät epäpuhtaudet erilaisilla veden suodattamiseen perustuvilla tekniikoilla. 

Parasta vedensuodatinhuoltoa

Vedensuodatinlaitteet, etenkin vedenkäsittelylaitteet eivät koskaan ole täysin huoltovapaita. Huolehdimme asentamiemme suodatinlaitteistojen kunnosta huoltosopimusten puitteissa. Lisäksi tarjoamme suodatinlaitteiden myynti-, asennus- ja huoltopalvelut teollisuudelle ja kotitalouksille. Huollamme kaikki vedensuodattimet, esimerkiksi pehmentimet, uv-laitteet ja hapettimet. Lisäksi toteutamme suodatinmassojen vaihdot.

Pyydä tarjous

Hinta alkaen 74,93€/h (Alv. 24%)

Laadukkaimpia merkkejä veden käsittelyyn

HRV:n valikoimissa on monipuolisesti erilaisia vedensuodatinlaitteita, kuten esimerkiksi vedestä epäpuhtauksia poistavia uv-laitteita, hajunpoistoon tarkoitettuja hapettimia ja kalkkia poistavia vedenpehmentimiä. Ammattilaisemme auttavat valitsemaan kohteeseen juuri oikeanlaisen laitteen ja huolehtivat tarvittaessa sen asennuksesta.

 

Pyydä tarjous

Hinta alkaen 74,93€/h (Alv. 24%)

Kotitalouden vedensuodattimet

Kotitalouksissa veden laadun parannus alkaa aina kaivon puhdistamisella ja rakenteellisen kunnon varmistamisella. Myös suodatinlaitteiden on luonnollisesti toimittava oikein, jotta veden laatu pysyisi hyvänä. HRV tarjoaa asentamiinsa suodattimiin huoltosopimukset. Se on vaivattomin tapa varmistaa, että suodattimet ovat aina moitteettomassa toimintakunnossa.

Pyydä tarjous

Hinta alkaen 74,93€/h (Alv. 24%)

Teollisuuden ja vesilaitosten vedenkäsittelylaitteet ja vedensuodattimet

Teollisuuden ja vesilaitosten vedenkäsittelylaitteet ovat kooltaan suurempia kuin kotitalouksien, ja vaativat näin ollen erityisosaamista sekä erityiskalustoa. HRV:n puhdasvesikalusto on mitoitettu vaativienkin vedenkäsittelylaitteiden huoltamiseen. Huollamme esimerkiksi uimahallien ja vesilaitosten kalkki- ja massasuodattimia.

Pyydä tarjous

Hinta alkaen 74,93€/h (Alv. 24%)

Vedensuodatinhuolto: näitä kysytään usein

Vedenkäsittelylaitteiden puhdistus ja huolto tehdään tuntitöinä 70,68 €/h. Hinta sis. alv. 24 %. 

Vedenkäsittelylaitteiden puhdistus ja huolto tehdään tuntitöinä 65,00 eur/h. Tarvittaessa lisä/turvahenkilö 48,00 eur/h. Hinnat sis. alv. 0 %.

Vedenkäsittelylaitteiden puhdistus ja huolto ovat työn osuudelta kotitalousvähennyskelpoisia toimenpiteitä. Suodatinlaitteet ja niiden massat eivät ole.

Tarjous työstä helposti

Valitse sinulle sopivin tapa tehdä tarjouspyyntö. Nopeimmin homma hoituu verkkokaupassa, mutta halutessasi saat palvelua myös sähköpostitse ja puhelimitse. Vastaamme puheluusi viikon jokaisena päivänä, kellon ympäri. Ota yhteyttä, olemme valmiita palvelemaan!

Blogi

Vältä nämä kolme kaivohuoltovirhettä

24.05.2023

Puhdasvesikaivon huoltaminen on arkipäivää monelle suomalaiselle, joka asuu ympärivuotisesti tai lomakausia kunnallisen vesijohtoverkoston ulkopuolella. Puhdas vesi on elintärkeää terveytemme kannalta, minkä vuoksi onkin tärkeää valita kaivohuolta...

Blogi

HRV-Palvelut Oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan

15.03.2022

HRV-Palvelut oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan 15.3.2022. Viemärihuuhtelu Kylanderilla on pitkät perinteet viemärihuollon alalla ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 2002. Yrityksen ydintoimintoihin kuuluivat viemärien a...

Blogi

HRV Huvila ja Huussi ohjelmassa – näin Samu Haberin rengaskaivo huollettiin

14.03.2022

HRV-Palvelut saivat alkukesästä 2021 mieluisan yhteydenoton, kun kaivohuoltoammattilaisia pyydettiin Huvila ja Huussi ohjelmaan huoltamaan erään rokkarijulkkiksen rengaskaivoa. Tässä blogitekstissä kerromme, kuinka Samu Haberin rengaskaivo huollet...

Blogi

Porakaivon ja rengaskaivon huolto talvella

13.11.2021

Keväällä ja alkukesästä moni mökkiläinen miettii mökillä odottavia huoltotöitä. Kaivohuolto on yksi näistä.

Blogi

Sadevesikaivojen tyhjennys ja huolto

15.07.2019

Jotta kerrostalon sadevesikaivo toimisi moitteettomasti, ei sen sakkapesää pidä päästää täyttymään.