Hiekka tekee hallaa viemärille

Hiekanverotuskaivon tehtävä on estää erilaisen maa-aineksen, kuten hiekan tai lietteen kulkeutuminen sisätiloissa sijaitseviin viemäreihin. Käyttöä hiekanerotuskaivolle on usein esimerkiksi julkisten tilojen märkäeteisissä, erilaisissa tuotantolaitoksissa sekä teollisuuskeittiöissä.

Miksi hiekanerotuskaivon huolto on tärkeää?

Tukkeutunut viemäri on aina vesivahinkoriski. Kun tukos pääsee syntymään, se on avattava välittömästi ja toisinaan myös normaalia palvelua hintavampana päivystystyönä. Fiksuin tapa onkin välttää viemäriongelmat jo etukäteen ja huolehtia hiekanerotuskaivon ylläpidosta sekä sen tarvitsemista huoltotoimenpiteistä säännöllisesti.

Jätä tarjouspyyntö

tuntihinta 142,6

Miten hiekanerotuskaivon huolto tehdään?

Hiekanerotuskaivon huoltotoimenpiteet suoritetaan ammattilaiskäyttöön tarkoitetulla kalustolla. Ensin kaivosta tyhjennetään sinne kertynyt liiallinen hiekka ja muu maa-aines. Sen jälkeen kaivo puhdistetaan, minkä yhteydessä pestään myös kaivon hälytinjärjestelmän anturit sekä varmistetaan niiden toimintakunto. Tarvittaessa hälytinjärjestelmälle suoritetaan myös sen tarvitsemat huoltotoimenpiteet. Kaivosta tyhjennetty aines hävitetään ja kierrätetään ympäristönormien mukaisesti. Kaivon tyhjennys dokumentoidaan selkokieliseksi pöytäkirjaksi, joka lähetetään tilaajalle sähköpostilla.

Hiekanerotuskaivon huolto: näitä kysytään usein

Hiekanerotuskaivon tyhjennys tehdään tuntitöinä hintaan 155,62 eur/h. Hinta sis. alv. 24%.

Hiekanerotuskaivot tehdään tuntitöinä hintaan 155,62 eur/h, hinta sis. alv. 24 %. Taloyhtiöille teemme hiekanerotuskaivojen huoltoja myös kappalehintaan alk. 25,2o eur /kpl, hinta alv. 0%.

Hiekanerotuskaivon tyhjennys ja pesu on verovähennyskelpoinen toimenpide työn osuudelta.

Tarjous työstä helposti

Valitse sinulle sopivin tapa tehdä tarjouspyyntö. Nopeimmin homma hoituu verkkokaupassa, mutta halutessasi saat palvelua myös sähköpostitse ja puhelimitse. Vastaamme puheluusi viikon jokaisena päivänä, kellon ympäri. Ota yhteyttä, olemme valmiita palvelemaan!

Blogi

HRV-Palvelut Oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan

15.03.2022

HRV-Palvelut oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan 15.3.2022. Viemärihuuhtelu Kylanderilla on pitkät perinteet viemärihuollon alalla ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 2002. Yrityksen ydintoimintoihin kuuluivat viemärien avaukset, -huuhtelut ja -kuvaukset. HRV on vahvassa...

Blogi

HRV Huvila ja Huussi ohjelmassa – näin Samu Haberin rengaskaivo huollettiin

14.03.2022

HRV-Palvelut saivat alkukesästä 2021 mieluisan yhteydenoton, kun kaivohuoltoammattilaisia pyydettiin Huvila ja Huussi ohjelmaan huoltamaan erään rokkarijulkkiksen rengaskaivoa. Tässä blogitekstissä kerromme, kuinka Samu Haberin rengaskaivo huollettiin ja paljonko kyseinen kaivohuolto maksaa. Kaiv...

Blogi

Porakaivon ja rengaskaivon huolto talvella

13.11.2021

Keväällä ja alkukesästä moni mökkiläinen miettii mökillä odottavia huoltotöitä. Kaivohuolto on yksi näistä.