Viemärivuodon korjaus ei välttämättä vaadi isoa remonttia

Yleisimpiä viemärivuotojen aiheuttajia ovat putkiston liitoskohtien ja läpivientien vuodot ja halkeamat sekä putkien notkot ja painaumat. Hyvä uutinen on, että ongelmien poistamiseksi ei välttämättä tarvita laajaa putkistoremonttia vaan ne voidaan korjata paikallisesti putkiston rakenteita rikkomatta.

Miksi viemärivuotojen korjaus on tärkeää?

Viemärin toimintakunnosta huolehtiminen on ensiarvoisen tärkeää vesivahinkojen ja kosteusvaurioiden syntymisen ehkäisemiseksi. Siksi viemäriputkistossa havaitut viat ja vuotokohdat on aina korjattava joko paikallisesti tai koko viemäriputkisto uusimalla. Viemäriputkiston paikallisten vika- ja vuotokohtien korjaus on ratkaisu silloin, kun koko viemärijärjestelmän saneeraus ei vielä ole ajankohtainen.

Jätä tarjouspyyntö

Hinta alkaen 223,2€/h (alv.24%)

Miten viemärivuotojen korjaus tehdään?

Viemärivuotojen korjaus tehdään aina ammattilaiskäyttöön tarkoitetulla kalustolla, kohteeseen parhaiten soveltuvalla menetelmällä. Viemärin sukitus tulee kyseeseen silloin, kun kyseessä on useamman vuosikymmenen ikäinen viemäriputkisto ja putkiston korjattava alue on rakennuksen rakenteiden sisässä. Teräspantapaikkaus puolestaan on toimiva korjaustoimenpide silloin, kun vuoto sijaitsee paikallisesti putkiston liitoskohdassa ja putken korjattava kohta on näkyvillä. HRV:n suorittamana viemärivuotojen paikkaustyö täyttää aina putkistotöille asetetut laatuvaatimukset.

Viemärivuotojen korjaus: näitä kysytään usein

Viemärivuotojen korjaukset tehdään kahdella työntekijällä ja tarvittavalla kalustolla tuntitöinä 223,2 eur/h. Hinta sis. alv. 24%. Minimilaskutuksemme on 2h.

Viemärivuotojen korjaukset tehdään kahdella työntekijällä ja tarvittavalla kalustolla tuntitöinä 180 eur/h. Hinta alv. 0%. Minimilaskutuksemme on 2h.

Viemärivuotojen korjaus on verovähennyskelpoinen toimenpide työn osuudelta.

Tarjous työstä helposti

Valitse sinulle sopivin tapa tehdä tarjouspyyntö. Nopeimmin homma hoituu verkkokaupassa, mutta halutessasi saat palvelua myös sähköpostitse ja puhelimitse. Vastaamme puheluusi viikon jokaisena päivänä, kellon ympäri. Ota yhteyttä, olemme valmiita palvelemaan!

Blogi

HRV-Palvelut Oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan

15.03.2022

HRV-Palvelut oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan 15.3.2022. Viemärihuuhtelu Kylanderilla on pitkät perinteet viemärihuollon alalla ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 2002. Yrityksen ydintoimintoihin kuuluivat viemärien avaukset, -huuhtelut ja -kuvaukset. HRV on vahvassa...

Blogi

HRV Huvila ja Huussi ohjelmassa – näin Samu Haberin kaivo huollettiin

14.03.2022

HRV-Palvelut saivat alkukesästä 2021 mieluisan yhteydenoton, kun kaivohuoltoammattilaisia pyydettiin Huvila ja Huussi ohjelmaan huoltamaan erään rokkarijulkkiksen kaivoa. Tässä blogitekstissä kerromme, kuinka Samu Haberin kaivo huollettiin ja paljonko kyseinen kaivohuolto maksaa. Kaivo sijaitsi m...

Blogi

Tiesitkö, että kaivon voi huoltaa myös talvella?

13.11.2021

Keväällä ja alkukesästä moni mökkiläinen miettii mökillä odottavia huoltotöitä. Kaivohuolto on yksi näistä.