PUHDAS JUOMAVESI ON MAAILMAN TÄRKEIN ASIA

Puhdas juomavesi ei ole itsestäänselvyys edes Suomessa, eikä varsinkaan julkisen vesijohtoverkoston ulkopuolella asuville ihmisille.

Puhtaan veden saanti turvataan oikein ja huolellisesti toteutetuilla vesihuoltotoimenpiteillä.

Tarjoamme juomavesikaivojen desinfioinnit, puhdistukset, huollot ja korjaukset, pumppujen ja suodatinlaitteiden huollot ja asennukset sekä vesijohtojen puhdistukset.

Rengas- ja porakaivohuollot suoritamme kaivohuoltoon erikoistuneella laitteistolla, jossa pesemme kaivot korkeavesipaineella.

Hygieenisyys on vesihuoltopalveluidemme ydin. Käytämme huoltotöissä ainoastaan puhtaita ja desinfioituja laitteita ja työkaluja. Vesitöissä toimintaamme ohjaa Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran määritykset vesihygieniaosaamisesta ja jatkuva utelias kehittyminen vesihuoltoalalla.

Isolla talousvesiautollamme pystymme suorittamaan vesilinjojen puhdistukset niin vesi- kuin ilmanpaineella. Suoritamme kalustolla myös elementtipuhdistukset ja verkoston desinfioinnit, painekokeet, sekä voimme pitää autoa myös paineenkorotusasemana.

Voit jättää tarjouspyynnön alla olevalla lomakkeella tai soittaa numeroon 0400 600 000 (päivystys 24h).

    Lue lisää palveluistamme:

    Kyselyn vastaukset ovat anonyymejä, eikä tutkimuksesta tallenneta muuta tietoa, kuin vastaajan lomakekenttään kirjoittama teksti. Käytämme vastauksia HRV:n markkinoinnin kehittämiseen. Kiitos osallistumisestasi!