Viemärin kuvaus

Kuvaamme viemärit viemärinkuvauskameralla. Kuvaamme kaikenlaiset viemärit ja viemärilinjat, kuten tonttiviemärit, viemärihaarat ja pystyviemärit.  Mikäli epäilet viemärivuotoa tai haluat paikantaa hajuhaitan, saamme sen selville kuvaamalla viemärit ammattitason kameralla. Voimme myös tehdä savutuskokeita, joissa vaarattoman savun avulla on mahdollista paikantaa esim. vuotavat tiivisteet, hajulukot ja liitokset. Selvitämme syyt viemärin ajoittaisten tukkeutumisten, vuotojen, hajuhaittojen, outojen äänien ja muiden ongelmien taustalla. Yleisimpiä viemäriongelmien aiheuttajia ovat tukokset, vierasesineet putkistossa, liitos- ja läpivientikohtien vuodot sekä putkiston halkeamat ja notkot. Toimitamme viemärikuvauksesta aina raportin, joka sisältää sanallisen arvion viemärin kunnosta sekä kuvallisen dokumentoinnin löydöksistä. Viemärit tulisi huoltaa säännöllisesti pesemällä viemärit painevedellä ja tarkastuskuvaamalla.

Luotettavaa viemärinkuvausta

Emme tee viemäriputkien korjauksia tai sukituksia, joten saat meiltä puolueettoman arvion siitä, mikä viemärin ongelmat aiheuttaa. Monesti kokonaisvaltainen viemäriremontti voi olla turha ja viemärin saa hyvään kuntoon huoltamalla sen. Kerromme kuitenkin myös reilusti, mikäli viemäristö kuvauksen perusteella on saneerauksen tarpeessa – me tarjoamme aina järkevintä ratkaisua ongelmaasi. Parhaan kuvaustuloksen takaamiseksi pesemme viemärin ennen kuvausta, jolloin putkistosta nähdään sen todellinen kunto. Valitse erilaiset viemäreiden kuntotutkimukset tai puhdistustyöpaketit verkkokaupastamme ja ota selvää missä kunnossa kotisi viemärit ovat. Voit myös tilata viemärin kuvauksen numerosta 0400 600 000 tai sähköpostilla osoittesta hrv-palvelutoy@hrv.fi.

Viemärin kuvaus

Viemärin kuvaus

Viemärikameralla nähdään viemäriputken sisäpuolelle ja voidaan paikantaa esimerkiksi vuotokohtia, rakenteellisia vaurioita ja vierasesineitä. Parhaan kuvaustuloksen takaamiseksi viemäri pestään ennen kuvaamista. Viemärikameraa voidaan hyödyntää myös rakenteiden tai maiden alla olevien viemärikaivojen sijainnin paikantamisessa.

Savu-/tiiveyskoe

Hajuongelmien selvityksessä savutuskoe on tehokas apu. Pieniä vuotoja esimerkiksi wc-istuimen mansetissa tai lattiakaivon tiivisteessä on vaikea havaita silmämääräisesti, mutta viemäriin puhallettava savu tuo vuodot näkyville. Savukoe ei yleensä vaadi pitkää vesikatkoa. Savukoneen savu ei ole vaarallista, eikä tahraa paikkoja.

Kaikki viemärihuollon työt tehdään siihen tarkoitetuilla työkaluilla ja kalustolla. Viemärikameralla pystymme kuvaamaan halkaisijaltaan 32mm-300mm viemäriverkostot. Kuvauksesta otetaan videotallenne ja se analysoidaan ja raportoidaan Vesi- ja viemärilaitosyhdistyksen tulkintaohjeiden mukaisesti. Raportti ja videotallenne luovutetaan asiakkaalle pilvipalvelun kautta. Savukokeessa viemäriin puhalletaan savukoneella merkkisavua. Savukoneen savu ei ole vaarallista, eikä tahraa paikkoja.

Klikkaa tästä verkkokauppaan, valitse Sinulle parhaiten sopiva palvelukortti ja lähetä tarjouskysely. Apua palvelukortin valintaan saat verkkokaupan chatissa tai soittamalla. Tarjouskysely ei ole sitova tilaus, vaan myyntimme ottaa kyselyn perusteella yhteyttä ja palvelupaketti rakennetaan yhdessä. Saat tarjouksen sähköpostiisi. Tarjouksen hyväksyttyäsi työ aikataulutetaan ja suoritetaan sovitusti. Maksu hoituu sähköisesti kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeilla, sekä lasku- ja osamaksupalveluilla.

Viemärin kuvaukset tehdään aina arvioidun vikapaikan lähimmästä viemäripisteestä. Tärkein asiakkaan varautumistoimi on järjestää esteetön pääsy viemäripisteelle. Asuntoon pääsy, allaskaapin tyhjentäminen tavarasta jne ovat työtämme helpottavia valmistelutoimia. Useamman asunnon tai viemärin käyttäjän ollessa kyseessä joudutaan joskus katkaisemaan veden ja viemärin käyttö työn ajaksi. Näistä tapauksista sovimme ja tiedotamme aina hyvissä ajoin etukäteen.