Anturi tunnistaa piilevän ongelman

Erotinkaivoissa käytetään usein erilaisia antureita ja niihin liitettyjä hälytysjärjestelmiä ilmoittamaan kaivojen toimintakunnon heikkenemisestä. Kaivon toiminta voi häiriintyä esimerkiksi silloin, kun sen sakkasäiliö täyttyy eikä kaivo enää estä ei-toivotun aineksen pääsemistä viemäriputkistoon.

Miksi antureiden ja hälytinlaitteiden asennus on tärkeää?

Erotinkaivojen toimintakunnon heikkenemistä ja vikoja ei voi havaita silmämääräisesti ennen kuin ongelma hankaloittaa viemärin toimintaa merkittävästi. Kaivoon asennettavat anturit ja niihin liitetty hälytinjärjestelmä kertovat piilevistä vioista ennen kuin ongelmat pääsevät kasvamaan isoiksi. Vikoihin kannattaa tarttua ajoissa, sillä toimimaton viemäri on aina vesivahinkoriski.

Jätä tarjouspyyntö

tuntihinta 70,68

Miten antureiden ja hälytinlaitteiden asennus tehdään?

Anturit ja hälytinlaitteet asennetaan erotinkaivoihin aina HRV:n vesi- ja viemärihuollon ammattilaisten toimesta. Asennustyöstä laaditaan selkokielinen pöytäkirja, josta selviää asennetun laitteiston tiedot sekä asennusprojektin toimitussisältö. Pöytäkirja lähetetään tilaajalle sähköpostitse.

Antureiden ja hälytinlaitteiden asennukset: näitä kysytään usein

Antureiden ja hälytinlaitteiden asennukset tehdään tuntitöinä 70,68 eur/h. Tarvittaessa lisä/turvahenkilön työn tuntiveloitus 59,52 eur/h. Hinnat sis. alv. 24 %.

Antureiden ja hälytinlaitteiden asennukset tehdään tuntitöinä 70,68 eur/h. Tarvittaessa lisä/turvahenkilön työn tuntiveloitus 59,52 eur/h. Hinnat sis. alv. 24 %. Lisäksi tarvikkeet veloitetaan toteutuman mukaan.

Antureiden ja hälytinlaitteiden asennukset ovat verovähennyskelpoista työn osuudelta.

Tarjous työstä helposti

Valitse sinulle sopivin tapa tehdä tarjouspyyntö. Nopeimmin homma hoituu verkkokaupassa, mutta halutessasi saat palvelua myös sähköpostitse ja puhelimitse. Vastaamme puheluusi viikon jokaisena päivänä, kellon ympäri. Ota yhteyttä, olemme valmiita palvelemaan!

Blogi

HRV-Palvelut Oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan

15.03.2022

HRV-Palvelut oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan 15.3.2022. Viemärihuuhtelu Kylanderilla on pitkät perinteet viemärihuollon alalla ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 2002. Yrityksen ydintoimintoihin kuuluivat viemärien avaukset, -huuhtelut ja -kuvaukset. HRV on vahvassa...

Blogi

HRV Huvila ja Huussi ohjelmassa – näin Samu Haberin kaivo huollettiin

14.03.2022

HRV-Palvelut saivat alkukesästä 2021 mieluisan yhteydenoton, kun kaivohuoltoammattilaisia pyydettiin Huvila ja Huussi ohjelmaan huoltamaan erään rokkarijulkkiksen kaivoa. Tässä blogitekstissä kerromme, kuinka Samu Haberin kaivo huollettiin ja paljonko kyseinen kaivohuolto maksaa. Kaivo sijaitsi m...

Blogi

Tiesitkö, että kaivon voi huoltaa myös talvella?

13.11.2021

Keväällä ja alkukesästä moni mökkiläinen miettii mökillä odottavia huoltotöitä. Kaivohuolto on yksi näistä.