Vesivarastot kaipaavat toisinaan täydennystä

Veden ehtyessä kaivosta, säiliöstä tai muusta vesivarastosta, voi olla tarpeen täyttää varasto ulkopuolisesta lähteestä. HRV suorittaa vesivarastojen täyttöhuollot ammattikäyttöön tarkoitetulla vesihuoltokalustolla.

Miksi veden toimitus on tärkeää?

Vesi on elämisen edellytys, olipa kyseessä juomavesi tai muu käyttövesi. Kun vesivarastot syystä tai toisesta ehtyvät, hankaloittaa se monia asioita. Onneksi vesivarastoihin saa tarvittaessa täydennystä ulkopuolisista lähteistä.

Pyydä tarjous

Hinta alkaen 124,87€

Miten veden toimitus tehdään?

HRV täydentää vesivarastot aina ammattilaisten toimesta, vedenliikutteluun tarkoitetulla ammattikalustolla. Vettä voidaan toimittaa esimerkiksi uima-altaisiin, vesisäiliöihin, paljuihin, talousvesikontteihin tai kaivoihin.

Veden toimitus: näitä kysytään usein

Veden toimituksen hinta muodostuu töistä ja veden hinnasta. Veden toimitus tehdään tuntitöinä 124,87 eur/h. Tämän lisäksi laskutetaan vesi, joka maksaa 6,18 eur/m3. Hinnat sis. alv. 24 %.

Veden toimituksen työn osuus on verovähennyskelpoista työtä. Veden osuus ei ole.

Tarjous työstä helposti

Valitse sinulle sopivin tapa tehdä tarjouspyyntö. Nopeimmin homma hoituu verkkokaupassa, mutta halutessasi saat palvelua myös sähköpostitse ja puhelimitse. Vastaamme puheluusi viikon jokaisena päivänä, kellon ympäri. Ota yhteyttä, olemme valmiita palvelemaan!

Blogi

Vältä nämä kolme kaivohuoltovirhettä

24.05.2023

Puhdasvesikaivon huoltaminen on arkipäivää monelle suomalaiselle, joka asuu ympärivuotisesti tai lomakausia kunnallisen vesijohtoverkoston ulkopuolella. Puhdas vesi on elintärkeää terveytemme kannalta, minkä vuoksi onkin tärkeää valita kaivohuolta...

Blogi

HRV-Palvelut Oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan

15.03.2022

HRV-Palvelut oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan 15.3.2022. Viemärihuuhtelu Kylanderilla on pitkät perinteet viemärihuollon alalla ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 2002. Yrityksen ydintoimintoihin kuuluivat viemärien a...

Blogi

HRV Huvila ja Huussi ohjelmassa – näin Samu Haberin rengaskaivo huollettiin

14.03.2022

HRV-Palvelut saivat alkukesästä 2021 mieluisan yhteydenoton, kun kaivohuoltoammattilaisia pyydettiin Huvila ja Huussi ohjelmaan huoltamaan erään rokkarijulkkiksen rengaskaivoa. Tässä blogitekstissä kerromme, kuinka Samu Haberin rengaskaivo huollet...

Blogi

Porakaivon ja rengaskaivon huolto talvella

13.11.2021

Keväällä ja alkukesästä moni mökkiläinen miettii mökillä odottavia huoltotöitä. Kaivohuolto on yksi näistä.

Blogi

Sadevesikaivojen tyhjennys ja huolto

15.07.2019

Jotta kerrostalon sadevesikaivo toimisi moitteettomasti, ei sen sakkapesää pidä päästää täyttymään.