Possutus puhdistaa viemärin tehokkaasti

Possutus, eli elementtipuhdistus, on tehokas tapa paineviemärilinjojen ja vesijohtojen puhdistukseen. Viemärilinjojen ja vesijohtojen puhtaanapito on tärkeää vesivahinkojen välttämiseksi, mutta myös siksi, että puhtaassa putkessa vesi kulkee vapaasti, mikä vähentää pumppuun kohdistuvaa rasitusta ja sen energiankulutusta.

Tutustu palveluihin

Miksi paineviemärin possutus on tärkeää?

Viemäritukokset aiheuttavat vesivahinkoriskin. Vesivahinkojen korjaaminen puolestaan aiheuttaa aina päänvaivaa, minkä lisäksi se on hidasta ja hintavaa. Kun viemäri menee tukkoon, se on vesivahingon välttämiseksi avattava kiireellisenä työnä, joten palvelun kustannukset ovat tavallista korkeammat. Ongelmien ennaltaehkäisyyn siis todellakin kannattaa panostaa. Paineviemärin possutus on toimenpide, josta huolehtimalla voi välttyä monelta harmilta.

Pyydä tarjous

Hinta alkaen 100,7€/h (alv. 0%)

Miten paineviemärin possutus tehdään?

Possutuksessa tätä toimenpidettä varten kehitettyä puhdistuselementtiä, possua” työnnetään veden paineella viemäriputkiston läpi, jolloin possu irrottaa putkistosta sinne kertyneen lian ja epäpuhtaudet. Possutus voidaan tehdä halkaisijaltaan 30–1200 mm:n viemäriputkiin ja suorittaa se suoraan laippaliitoksesta tai olemassa olevista laipoista possutuspesien kautta. Puhdistettava kohde tutkitaan aina ennakolta paikan päällä, jotta possutustyö osataan suunnitella ja toteuttaa kohteessa sen erityispiirteet huomioiden.

Pyydä tarjous

Hinta alkaen 100,7€/h (alv. 0%)

Paineviemärin possutus: näitä kysytään usein

Possutus tehdään yleensä tuntitöinä ja se maksaa 124,87 eur/h sekä toimenpiteessä tarvittava lisä/turvahenkilö 63,08 eur/h. Hinnat sis. alv. 24 %.

Possutus tehdään yleensä tuntitöinä ja se maksaa 100,7 eur/h. Toimenpiteessä tarvitaan lisä/turvahenkilö, jonka työn osuudelta tuntiveloitus on 50,87 eur/h. Hinnat alv. 0%.

Paineviemärin possutus on työn osuudelta verovähennyskelpoinen toimenpide.

Tarjous työstä helposti

Valitse sinulle sopivin tapa tehdä tarjouspyyntö. Nopeimmin homma hoituu verkkokaupassa, mutta halutessasi saat palvelua myös sähköpostitse ja puhelimitse. Vastaamme puheluusi viikon jokaisena päivänä, kellon ympäri. Ota yhteyttä, olemme valmiita palvelemaan!

Blogi

Vältä nämä kolme kaivohuoltovirhettä

24.05.2023

Puhdasvesikaivon huoltaminen on arkipäivää monelle suomalaiselle, joka asuu ympärivuotisesti tai lomakausia kunnallisen vesijohtoverkoston ulkopuolella. Puhdas vesi on elintärkeää terveytemme kannalta, minkä vuoksi onkin tärkeää valita kaivohuolta...

Blogi

HRV-Palvelut Oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan

15.03.2022

HRV-Palvelut oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan 15.3.2022. Viemärihuuhtelu Kylanderilla on pitkät perinteet viemärihuollon alalla ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 2002. Yrityksen ydintoimintoihin kuuluivat viemärien a...

Blogi

HRV Huvila ja Huussi ohjelmassa – näin Samu Haberin rengaskaivo huollettiin

14.03.2022

HRV-Palvelut saivat alkukesästä 2021 mieluisan yhteydenoton, kun kaivohuoltoammattilaisia pyydettiin Huvila ja Huussi ohjelmaan huoltamaan erään rokkarijulkkiksen rengaskaivoa. Tässä blogitekstissä kerromme, kuinka Samu Haberin rengaskaivo huollet...

Blogi

Porakaivon ja rengaskaivon huolto talvella

13.11.2021

Keväällä ja alkukesästä moni mökkiläinen miettii mökillä odottavia huoltotöitä. Kaivohuolto on yksi näistä.

Blogi

Sadevesikaivojen tyhjennys ja huolto

15.07.2019

Jotta kerrostalon sadevesikaivo toimisi moitteettomasti, ei sen sakkapesää pidä päästää täyttymään.