Porakaivon huolto parantaa veden laatua

Porakaivon huolto kattaa kaivon puhdistuksen, huoltotoimenpiteiden suorittamisen ja kaivon desinfioinnin. Silloin kun kaivon sijainti on veden saannin ja veden laadun kannalta hyvä, kaivon huolto onkin yleensä parempi ja kustannustehokkaampi vaihtoehto kuin kokonaan uuden kaivon rakentaminen.

Miksi porakaivon huolto on tärkeää?

Porakaivon pesu ja desinfiointi varmistavat osaltaan juomaveden puhtauden. Nämä toimenpiteet ovat ajankohtaisia silloin, kun veden laadun epäillään heikentyneen syystä tai toisesta. Veden laatu voi heikentyä esimerkiksi murtuneiden kaivorakenteiden takia tai siksi, että kaivoon on päässyt pieneläin.

Porakaivon huoltoa suositellaan toteutettavaksi viiden vuoden välein.

Jätä tarjouspyyntö

Hinta alkaen 1379€

Miten porakaivon huolto tehdään?

Porakaivon huolto alkaa pumppupaketin nostamisella kaivosta. Kaivohuolto sisältää porakaivon tyhjennyksen, poraputken painepesun sekä lietteiden poistamisen imupaineella. Pesun jälkeen kaivo desinfioidaan natriumhypokloriitilla tai vetyperoksidilla asiakkaan valinnan mukaisesti. Lopuksi pumppupaketti asennetaan takaisin porakaivoon ja varmistetaan järjestelmän toiminta.

Onko pumppusi 10-20 vuotta vanha? Pumppu kannattaa uusia ennen kuin se äkillisesti hajoaa ja huollon yhteydessä asennustyö on edullisempaa, kuin erillinen asennus. Pyydä tarjous porakaivopumpun asennuksesta huollon yhteydessä – meiltä saat kaikki kaivohuoltoon liittyvät palvelut saman katon alta.

Katso porakaivopumput tästä

Katso hinnat verkkokaupasta

Porakaivon huolto: näitä kysytään usein

Alle 50 metriä syvän porakaivon huolto alkaen 1379€.

50–90 metriä syvän porakaivon huolto alkaen 1599€.

Yli 90 metriä syvän porakaivon huolto alkaen 1899€.

Porakaivon huolto on verovähennyskelpoista huoltotyön osuudelta.

Tarjous työstä helposti

Valitse sinulle sopivin tapa tehdä tarjouspyyntö. Nopeimmin homma hoituu verkkokaupassa, mutta halutessasi saat palvelua myös sähköpostitse ja puhelimitse. Vastaamme puheluusi viikon jokaisena päivänä, kellon ympäri. Ota yhteyttä, olemme valmiita palvelemaan!

Blogi

HRV-Palvelut Oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan

15.03.2022

HRV-Palvelut oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan 15.3.2022. Viemärihuuhtelu Kylanderilla on pitkät perinteet viemärihuollon alalla ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 2002. Yrityksen ydintoimintoihin kuuluivat viemärien avaukset, -huuhtelut ja -kuvaukset. HRV on vahvassa...

Blogi

HRV Huvila ja Huussi ohjelmassa – näin Samu Haberin kaivo huollettiin

14.03.2022

HRV-Palvelut saivat alkukesästä 2021 mieluisan yhteydenoton, kun kaivohuoltoammattilaisia pyydettiin Huvila ja Huussi ohjelmaan huoltamaan erään rokkarijulkkiksen kaivoa. Tässä blogitekstissä kerromme, kuinka Samu Haberin kaivo huollettiin ja paljonko kyseinen kaivohuolto maksaa. Kaivo sijaitsi m...

Blogi

Tiesitkö, että kaivon voi huoltaa myös talvella?

13.11.2021

Keväällä ja alkukesästä moni mökkiläinen miettii mökillä odottavia huoltotöitä. Kaivohuolto on yksi näistä.