Porakaivopumppu Uppo-Pyke Watman PM

1.180,00 2.960,00  (Alv. 24%)951,61  (Alv. 0%)

Pyydä tarjous UPPO-PYKE Watman PM -porakaivopumpusta lisäämällä UPPO-PYKE Watman PM tarjoukselle ja täytä vaadittavat yhteystiedot. Lisää tarjouspyynnölle myös asennuspalvelu, mikäli haluat saada myös tarjouksen UPPO-PYKE Watman PM  -porakaivopumpun asennuksesta kohteeseesi.

Kun olet jättänyt tarjouspyynnön, asiantuntijamme on yhteydessä kahden työpäivän sisällä ja varmistaa kohteeseen juuri oikean pumpputyypin tarjouspyynnön yhteydessä.

Lisätietoja

UPPO-PYKE -pumput on suunniteltu puhtaalle, kylmälle vedelle. UPPO-PYKE soveltuu talousveden nostoon ja kasteluun omakotitaloissa, vapaa-ajan asunnoissa, maataloudessa ja teollisuudessa. UPPO-PYKE sisältää laadukkaan Franklinin sähkömoottorin sekä Aqua-kaapelin. Se on suunniteltu kestämään myös pieniä määriä hiesua (max 100g /m3, raekoko max 2,0mm). Porakaivopumpussa on pienet käyttökustannukset, äänetön käynti, eikä se vaadi erillistä pumppuhuonetta.

UPPO-PYKEä käytetään yleensä painesäiliön kanssa painevesilaitoksena.

Valittaessa oikeaa sopivaa mallia on selvitettävä seuraavat asiat:

  • Onko käytössä yksi- vai kolmivaihevirta
  • Kaivon syvyys ja vedenpinnan korkeus maanpinnasta
  • Matka ja korkeusero kaivolta käyttökohteeseen
  • Haluttu käyttöveden paine
  • Veden tarve

Jättäessäsi tarjouspyynnön myyjämme auttaa löytämään oikean pumpun juuri teidän kohteen tarpeeseen ja tulee tarvittaessa paikan päälle arvioimaan kokonaisuuden ja mitoittamaan pumpun oikein.

Lisätiedot

Verkkoliitäntä

230V, 400V, En tiedä

Porakaivon syvyys

Alle 50m, yli 130m, En tiedä, 50-60m, 60-80m, 80-100m, 100-130m

Saatat myös pitää...