Salaojien kuvaus

Alk. 124,87  /h (Alv. 24%)100,70  (Alv. 0%)

Pyydä tarjous salaojien kuvauksesta lisäämällä salaojien kuvaus tarjouspyynnölle ja täytä vaadittavat yhteystiedot. Saat yhteydenoton asiantuntijaltamme kahden työpäivän sisällä.

Työ veloitetaan tuntiperusteisesti toteutuneen mukaan lähimmältä toimipisteeltä takaisin toimipisteelle. Kuvaamme kaikki kiinteistöt omakotitaloista laajoihin kerrostalokokonaisuuksiin.

Salaojien säännöllisellä kuvaamisella ehkäistään kosteudesta johtuvien, isoja ja kalliita remontteja vaativien rakenneongelmien muodostuminen jo ennakkoon.

Lisätietoja

Kuinka salaojien kuvaus toteutetaan?
Salaojien toiminnallinen ja rakenteellinen kunto on hyvä tarkastaa 5–10 vuoden välein. Salaojat kuvataan jo esillä olevista kaivoista niin laajasti, kuin se on mahdollista ja kuvaustuloksista muodostetaan kirjallinen raportti. Raportista käyvät ilmi salaojien kunto sekä mahdolliset jatkotoimenpidesuositukset.

Salaojien esiinkaivuu tai paikantaminen voidaan toteuttaa myös kuvauksen yhteydessä tuntiveloituksella.

Huollon ajanvaraus & aikataulu

Aikataulutamme työt niiden hyväksymisjärjestyksessä. Lisätietoja vapaista huoltoajoista saat ajojärjestelystämme numerosta 0400600000 tai sähköpostilla osoitteesta [email protected].

Minimilaskutus
Minimiveloituksemme on 2h. Tuntilaskutuksemme sisältää matkat lähimmältä toimipisteeltä kohteeseen ja takaisin. Emme veloita kilometrikustannuksia erikseen, ellei tarjouksella varsinaisesti niin määritellä.