Juomavesikaivon huolto

01.04.2019

Asiakkaana yksityistalous

Yksityistalouden porakaivossa oli epäpuhtauksia ja huollon tarvetta. Huollon suunnittelu aloitettiin kuntokartoituksella, jossa selvitettiin kaivon tila, mitattiin syvyyksiä, selvitettiin aikaisempaa huoltohistoriaa sekä tarkistettiin ympäristön ja olosuhteiden tilannetta. Kävi ilmi, että kaivoon oli päässyt pieneläin ja että vedensiirtolaitteisto vaatii osittain uusimista.

Huollon aikana pumppupaketti nostettiin kaivosta ylös. Kaivo pestiin korkeapaineella ja desinfioitiin. Pumppu asennettiin takaisin paikalleen ja samalla asennettiin uusi paineastia vanhan hajonneen tilalle. Laitteisto testattiin ja samalla desinfioitiin myös koko talon vesijohtoverkosto.

Epäpuhtauksien ja sulamisvesien pääsyn estämiseksi kaivoon asennettiin porakaivon suojahattu, korokerengas ja uusittiin kansipaketti.

Toteuttamamme kaivohuolto on esimerkki tarjoamastamme kokonaispalvelusta. Teemme puhdas- ja juomavesikaivoille kaikki huollot sisältäen puhdistukset, desinfioinnit, kansistojen uusimiset, saumaukset jne. Myymme, asennamme ja huollamme myös erilaiset vedenkäsittelylaitteet.