Ale!

Porakaivon huolto

Alk. 1.015,00 1.519,00  (Alv. 24%)818,55  (Alv. 0%)

Pyydä tarjous porakaivon huollosta lisäämällä porakaivon huolto tarjouspyynnölle ja täytä vaadittavat yhteystiedot. Saat alustavan hinta-arvion porakaivohuollosta valitsemalla porakaivon syvyyden ja löydät porakaivohuollon erittelyn alempaa tältä sivulta. Voit lisätä tarjouspyyntöön myös muita huolto- tai asennustoimenpiteitä.

HRV on kokenut kaivohuollon ammattilainen, joka huoltaa yli 700 juomavesikaivoa vuodessa. Suoritamme kaikki puhdasvesihuollon työt niihin töihin tarkoitetuilla työkaluilla ja kalustolla. Henkilöstömme on vesityökorttikoulutettuja vesihygienian ammattilaisia.

Tarjouspyyntö ei sido tilaamaan palvelua. Jätä tästä tarjouspyyntö helposti, ja saat tarjouksen kahden työpäivän sisällä.

Lisätietoja

Porakaivon huolto aloitetaan nostamalla pumppupaketti pois kaivosta. Porakaivon reunat ja pohja pestään vesipaineella ja liete imetään pois. Pesun jälkeen pumppupaketti asennetaan takaisin käyttökuntoon ja asennetaan tarvittaessa tiivis kuminen suojahattu. Pumpun toimivuus testataan, jonka jälkeen porakaivo desinfioidaan natriumhypokloriittiliuoksella. Desinfioinnin vaikutusaika on 24h, jonka aikana vettä ei saa käyttää talousvetenä. Asiakas saa kaivohuollosta raportin ja ohjeet desinfiointiaineen poispumppaamiseen huollon yhteydessä.

Huollon yhteydessä on kustannustehokasta asentaa korokerenkaat, kansistopaketit, kaivopumput, painesäiliöt ja vedenkäsittelylaitteet.

Huollon ajanvaraus & aikataulu
Aikataulutamme työt niiden hyväksymisjärjestyksessä. Lisätietoja vapaista huoltoajoista saat ajojärjestelystämme numerosta 0400600000 tai sähköpostilla osoitteesta hrv-palvelutoy@hrv.fi.

Lisätiedot

Syvyys

Alle 50m, 50-90m, >90m, En tiedä

Hinnan erittely

(Hinnat ALV 24%)

Tuotteet

  • Desinfiointiaine natriumhypokloriitti 1 kpl 88 €/kpl 88,00 €

Työtehtävät