Porakaivon huolto & puhdistus

1.379,00 1.899,00  (Alv. 24%)1.112,10  (Alv. 0%)

Pyydä tarjous porakaivon huollosta ja puhdistuksesta lisäämällä porakaivon huolto ja puhdistus tarjouspyynnölle ja täytä vaadittavat yhteystiedot.

Tarjouspyyntö ei sido tilaamaan palvelua. Jätä tästä tarjouspyyntö helposti, ja saat tarjouksen kahden työpäivän sisällä. Saat lisätietoja porakaivon huollosta ja puhdistuksesta selaamalla sivua alaspäin.

Haluatko maksaa palvelun osissa? Selaa alas ja lue lisää tarjoamistamme rahoitusvaihtoehdoista.

Lisätietoja

Pyydä tarjous porakaivon huollosta ja puhdistuksesta
Pyydä tarjous porakaivon huollosta ja puhdistuksesta lisäämällä porakaivon huolto ja puhdistus tarjouspyynnölle ja täytä vaadittavat yhteystiedot. Saat alustavan hinta-arvion porakaivohuollosta valitsemalla porakaivon syvyyden ja löydät porakaivohuollon erittelyn alempaa tältä sivulta. Voit lisätä tarjouspyyntöön myös muita huolto- tai asennustoimenpiteitä.

HRV on kokenut kaivohuollon ammattilainen, joka huoltaa yli 700 juomavesikaivoa vuodessa. Suoritamme kaikki puhdasvesihuollon työt niihin töihin tarkoitetuilla työkaluilla ja kalustolla. Henkilöstömme on vesityökorttikoulutettuja vesihygienian ammattilaisia.

Maksa rahoituksella

Haluatko maksaa sinulle sopivissa erissä? Talo ja Koti -erämaksulla saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevasta linkistä. Lasku ostoksestasi toimitetaan ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • Saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Tili on jatkuva eli voit käyttää sitä myös tulevia ostoksia varten
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman myös pienemmille edullisille maksuajoille

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti.

Lue lisää luotosta täältä:

Lue lisää

Hae luottoa täältä:

Hae luottoa tästä

Porakaivon huoltotyön suorittaminen
Porakaivon huolto aloitetaan nostamalla pumppupaketti pois kaivosta. Porakaivon reunat ja pohja pestään vesipaineella ja liete imetään pois. Pesun jälkeen pumppupaketti asennetaan takaisin käyttökuntoon ja asennetaan tarvittaessa tiivis kuminen suojahattu. Pumpun toimivuus testataan, jonka jälkeen porakaivo desinfioidaan natriumhypokloriittiliuoksella. Desinfioinnin vaikutusaika on 24h, jonka aikana vettä ei saa käyttää talousvetenä. Asiakas saa kaivohuollosta raportin ja ohjeet desinfiointiaineen poispumppaamiseen huollon yhteydessä.

Huollon yhteydessä on kustannustehokasta asentaa korokerenkaat, kansistopaketit, kaivopumput, painesäiliöt ja vedenkäsittelylaitteet.

Huollon ajanvaraus & aikataulu
Aikataulutamme työt niiden hyväksymisjärjestyksessä. Lisätietoja vapaista huoltoajoista saat ajojärjestelystämme numerosta 0400600000 tai sähköpostilla osoitteesta [email protected].

Lisätiedot

Syvyys

Alle 50m, 50-90m, >90m, En tiedä

Hinnan erittely

(Hinnat ALV 24%)

Tuotteet

  • Desinfiointiaine natriumhypokloriitti 1 kpl 90 €/kpl 90,00 €

Työtehtävät