Perusvesipumppaamo auttaa pitämään salaojat kuivina

Jos viemäripisteestä ei ole mahdollista siirtää vettä eteenpäin painovoiman avulla, tarvitaan veden liikuttamiseen pumppaamo. Perusvesipumppaamo on tarkoitettu salaojiin liitettyjen  perusvesikaivojen tyhjennykseen. Pumppaamoksi kannattaa valita teknisesti laadukas vaihtoehto ja varmistaa, että sen asennus ja käyttöönotto suoritetaan ammattitaidolla.

Tutustu palveluihin

Miksi perusvesipumppaamo kannattaa hankkia?

Jos vesi jää seisomaan viemärikaivoon tarkoittaa se väistämättä jossakin kohtaa kaivon tulvimista. Kaivon tulviminen puolestaan tarkoittaa aina myös vesivahinkoriskiä. Vesivahinkojen korjaaminen on usein hidasta, kallista ja työlästä. Siksi kannattaa tarkoituksenmukaisen pumppaamon avulla varmistaa, että vesi pääsee virtaamaan viemäriputkistossa ja ohjautumaan sille määrättyyn paikkaan.

Miten perusvesipumppaamo asennetaan?

Perusvesipumppaamon asennus ja käyttöönotto suoritetaan aina HRV:n vesi- ja viemärihuollon ammattilaisten toimesta. Työstä laaditaan selkokielinen pöytäkirja, josta selviää asennetun pumppaamon tekniset tiedot sekä asennusprojektin toimitussisältö. Pöytäkirja lähetetään tilaajalle sähköpostitse.

Perusvesi­pumppaamon asennus ja käyttöönotto: näitä kysytään usein

Perusvesipumppaamon asennus ja käyttöönotto tehdään yleensä tuntitöinä 70,68 eur/h.  Tarvittaessa asennus ja käyttöönotto tehdään sähköasennustyönä 74,40 eur/h. Hinnat sis. alv. 24%. 

Perusvesipumppaamon asennus ja käyttöönotto tehdään tuntitöinä 57 eur/h. Tarvittaessa asennus ja käyttöönotto tehdään sähköasennustyönä 60 eur/h. Hinnat alv. 0 %.

Perusvesipumppaamon asennus ja käyttöönotto ovat verovähennyskelpoisia toimenpiteitä työn osuudelta.

Tarjous työstä helposti

Valitse sinulle sopivin tapa tehdä tarjouspyyntö. Nopeimmin homma hoituu verkkokaupassa, mutta halutessasi saat palvelua myös sähköpostitse ja puhelimitse. Vastaamme puheluusi viikon jokaisena päivänä, kellon ympäri. Ota yhteyttä, olemme valmiita palvelemaan!

Blogi

Vältä nämä kolme kaivohuoltovirhettä

24.05.2023

Puhdasvesikaivon huoltaminen on arkipäivää monelle suomalaiselle, joka asuu ympärivuotisesti tai lomakausia kunnallisen vesijohtoverkoston ulkopuolella. Puhdas vesi on elintärkeää terveytemme kannalta, minkä vuoksi onkin tärkeää valita kaivohuolta...

Blogi

HRV-Palvelut Oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan

15.03.2022

HRV-Palvelut oy on ostanut Viemärihuuhtelu Kylander Oy:n liiketoiminnan 15.3.2022. Viemärihuuhtelu Kylanderilla on pitkät perinteet viemärihuollon alalla ja se on ollut toiminnassa jo vuodesta 2002. Yrityksen ydintoimintoihin kuuluivat viemärien a...

Blogi

HRV Huvila ja Huussi ohjelmassa – näin Samu Haberin rengaskaivo huollettiin

14.03.2022

HRV-Palvelut saivat alkukesästä 2021 mieluisan yhteydenoton, kun kaivohuoltoammattilaisia pyydettiin Huvila ja Huussi ohjelmaan huoltamaan erään rokkarijulkkiksen rengaskaivoa. Tässä blogitekstissä kerromme, kuinka Samu Haberin rengaskaivo huollet...

Blogi

Porakaivon ja rengaskaivon huolto talvella

13.11.2021

Keväällä ja alkukesästä moni mökkiläinen miettii mökillä odottavia huoltotöitä. Kaivohuolto on yksi näistä.

Blogi

Sadevesikaivojen tyhjennys ja huolto

15.07.2019

Jotta kerrostalon sadevesikaivo toimisi moitteettomasti, ei sen sakkapesää pidä päästää täyttymään.