Hiekanerotuskaivon tyhjennys

155,62 164,96  /h (Alv. 24%)125,50  (Alv. 0%)

Hiekanerotuskaivon ennakoiva tyhjennys estää tehokkaasti kaivon ja viemärin tukkeutumisen tai jäätymisen, sekä varmistaa viemärin häiriöttömän toiminnan. Pyydä tarjous hiekanerotuskaivon tyhjennyksestä lisäämällä tyhjennys tarjouspyynnölle ja täytä vaadittavat yhteystiedot seuraavassa vaiheessa.

Huollamme hiekanerotuskaivot myös kappalehinnoilla laajemmissa kokonaisuuksissa. Jätä lisätiedot kaivojen määrästä viimeisellä sivulla olevaan lisätietokenttään niin saat asiantuntjialtamme tarjouksen.

Lisätietoja

Työ sisältää erotuskaivon sakkaosan tyhjennyksen hiekasta imupaineautolla. Ennakoiva huolto estää tehokkaasti kaivon ja viemärin tukkeutumisen ja jäätymisen sekä varmistaa häiriöttömän toiminnan.

Huollamme hiekanerotuskaivot myös kappalehinnoilla laajemmissa kokonaisuuksissa. Jätä lisätiedot kaivojen määrästä viimeisellä sivulla olevaan lisätietokenttään.

Minimilaskutus
Minimiveloituksemme on 2h. Tuntilaskutuksemme sisältää matkat lähimmältä toimipisteeltä kohteeseen ja takaisin. Emme veloita kilometrikustannuksia erikseen, ellei tarjouksella varsinaisesti niin määritellä.

Huollon ajanvaraus & aikataulu
Aikataulutamme työt niiden hyväksymisjärjestyksessä. Lisätietoja vapaista huoltoajoista saat ajojärjestelystämme numerosta 0400600000 tai sähköpostilla osoitteesta hrv-palvelutoy@hrv.fi.

Lisätiedot

Maakunta

Kanta-Häme, Pirkanmaa, Uusimaa