Öljynerotuskaivon tyhjennys

Alk. 151,76 164,96  /h (Alv. 24%)122,39  (Alv. 0%)

Öljynerotuskaivon ennakoiva tyhjennys estää tehokkaasti kaivon ja tukkeutumisen, sekä varmistaa sen häiriöttömän toiminnan. Pyydä tarjous öljynerotuskaivon tyhjennyksestä lisäämällä tyhjennys tarjouspyynnölle ja täytä yhteystietosi seuraavassa vaiheessa.

Tarjouspyyntö öljynerotuskaivon tyhjennyksestä ei sido sinua tilaamaan. Jättämällä tarjouspyynnön saat yhteydenoton asiantuntijaltamme kahden työpäivän kuluessa, joka kartoittaa tilanteen ja jättää lopullisen tarjouksen.

Kiireellisissä tilanteissa ole aina yhteydessä puhelimella numeroon 0400 600 000

Lisätietoja

Työ sisältää öljynerotuskaivon sakkaosan tyhjennyksen imupaineautolla. Ennakoiva huolto estää tehokkaasti kaivon ja viemärin tukkeutumisen ja sekä varmistaa sen häiriöttömän toiminnan.

Huollamme hiekanerotuskaivot myös kappalehinnoilla laajemmissa kokonaisuuksissa. Jätä lisätiedot kaivojen määrästä viimeisellä sivulla olevaan lisätietokenttään.

Minimilaskutus
Minimiveloituksemme on 2h. Tuntilaskutuksemme sisältää matkat lähimmältä toimipisteeltä kohteeseen ja takaisin. Emme veloita kilometrikustannuksia erikseen, ellei tarjouksella varsinaisesti niin määritellä.

Huollon ajanvaraus & aikataulu
Aikataulutamme työt niiden hyväksymisjärjestyksessä. Lisätietoja vapaista huoltoajoista saat ajojärjestelystämme numerosta 0400600000 tai sähköpostilla osoitteesta [email protected].

Lisätiedot

Maakunta

Kanta-Häme, Pirkanmaa, Uusimaa