Ale!

Arkkukaivon huolto

1.104,00 1.344,00  (Alv. 24%)890,32  (Alv. 0%)

Pyydä tarjous kiviarkkukaivon huollosta lisäämällä huolto tarjouspyynnölle ja täytä vaadittavat yhteystiedot. Saat alustavan hinta-arvion kaivohuollosta valitsemalla kaivon syvyyden ja löydät huollon erittelyn alempaa tältä sivulta.

Suoritamme kaikki puhdasvesihuollon työt niihin töihin tarkoitetuilla työkaluilla ja kalustolla. Henkilöstömme on vesityökorttikoulutettuja vesihygienian ammattilaisia.

Jätä tästä tarjouspyyntö helposti, ja saat tarjouksen kahden työpäivän sisällä.

Lisätietoja

Arkkukaivo tulee huoltaa säännöllisesti, jotta veden laatu pysyy tasaisena. HRV-Palvelut on kokenut kaivohuollon ammattilainen, joka huoltaa yli 700 juomavesikaivoa vuodessa.

Työn suorittaminen

1. Kiviarkkukaivo tyhjennetään, pestään painepesulla ja poistetaan pohjalietteet. Samalla tarkastetaan pumpun tai imupään kunto.
2. Kaivoon laitetaan pohjahiekka sekä kaivokalkki. Suomessa pohjaveden pH on alhainen joten kaivokalkki auttaa nostamaan veden pH-arvoa. Matala pH syövyttää kupariputkia.
4. Mikäli kaivon kansisto on huonokuntoinen, eikä ole tiivis, suositellaan huollon yhteydessä sen vaihtamista tai tiivistämistä. Myös ilmanvaihto on tärkeää kaivossa, jolloin on hyvä asentaa myös ilmaputki.
5.  Lopuksi kaivo desinfioidaan natriumhypokloriittiliuoksella. Desinfioinnin vaikutusaika on 24h, jonka aikana vettä ei saa käyttää talousvetenä. Asiakas saa kaivohuollosta raportin ja ohjeet desinfiointiaineen poispumppaamiseen huollon yhteydessä.

Huollon yhteydessä on kustannustehokasta uusia kansirakenteet, vedenkäsittelylaitteet ja kaivopumput ja voit pyytää meiltä tarjouksen myös asennuspalveluista lisäämällä tuotteet tarjouspyynnölle.

Huollon ajanvaraus & aikataulu
Aikataulutamme työt niiden hyväksymisjärjestyksessä. Lisätietoja vapaista huoltoajoista saat ajojärjestelystämme numerosta 0400600000 tai sähköpostilla osoitteesta hrv-palvelutoy@hrv.fi.

Lisätiedot

Syvyys

Alle 6m, 6-10m, yli 10m

Hinnan erittely

(Hinnat ALV 24%)

Tuotteet

  • Desinfiointiaine natriumhypokloriitti 1 kpl 88 €/kpl 88,00 €
  • Pohjahiekka 1 kpl 133 €/kpl 133,00 €
  • Aito kaivokalkki 25kg 2 kpl 14 €/kpl 28,00 €

Työtehtävät