Ale!

Rengaskaivon huolto

Alk. 1.104,00 1.344,00  (Alv. 24%)890,32  (Alv. 0%)

Pyydä tarjous rengaskaivon huollosta lisäämällä huolto tarjouspyynnölle ja täytä vaadittavat yhteystiedot. Saat alustavan hinta-arvion kaivohuollosta valitsemalla kaivon syvyyden ja löydät huollon erittelyn alempaa tältä sivulta.

Rengaskaivon huolto sisältää tavallisesti korkeapainepesun, kertyneiden pohjalietteiden poistamisen, kaivon renkaiden saumojen tiivistämisen sekä desinfioinnin. Huollon yhteydessä on kustannustehokasta uusia kansirakenteet, vedenkäsittelylaitteet ja kaivopumput ja voit pyytää meiltä tarjouksen myös asennuspalveluista lisäämällä tuotteet tarjouspyynnölle.

Suoritamme kaikki puhdasvesihuollon työt niihin töihin tarkoitetuilla työkaluilla ja kalustolla. Henkilöstömme on vesityökorttikoulutettuja vesihygienian ammattilaisia.

Tarjouspyyntö ei sido tilaamaan palvelua. Jätä tästä tarjouspyyntö helposti ja saat tarjouksen kahden työpäivän sisällä.

Lisätietoja

1. Rengaskaivo tyhjennetään, pestään painepesulla ja poistetaan pohjalietteet. Samalla tarkastetaan pumpun tai imupään kunto.
2. Tarkistetaan saumojen tiiveys ja tiivistetään tarvittaessa. Useimmiten vanhoissa kaivoissa saumoja ei ole tiivistetty, joten pinta- ja sulamisvedet pääsevät kaivoon, jonka mukana pääsee kaivoon myös bakteereita, epäpuhtauksia ja maa-ainesta.
3. Kaivoon laitetaan pohjahiekka sekä kaivokalkki. Suomessa pohjaveden pH on alhainen joten kaivokalkki auttaa nostamaan veden pH-arvoa. Matala pH syövyttää kupariputkia.
4. Mikäli kaivon kansisto on huonokuntoinen, eikä ole tiivis, suositellaan huollon yhteydessä sen vaihtamista tai tiivistämistä. Myös ilmanvaihto on tärkeää kaivossa, jolloin on hyvä asentaa myös ilmaputki.
5. Lopuksi kaivo desinfioidaan natriumhypokloriittiliuoksella. Desinfioinnin vaikutusaika on 24h, jonka aikana vettä ei saa käyttää talousvetenä. Asiakas saa kaivohuollosta raportin ja ohjeet desinfiointiaineen poispumppaamiseen huollon yhteydessä.

Huollon ajanvaraus & aikataulu
Aikataulutamme työt niiden hyväksymisjärjestyksessä. Lisätietoja vapaista huoltoajoista saat ajojärjestelystämme numerosta 0400600000 tai sähköpostilla osoitteesta hrv-palvelutoy@hrv.fi.

Lisätiedot

Syvyys

Alle 6m, 6-10m, yli 10m, En tiedä

Hinnan erittely

(Hinnat ALV 24%)

Tuotteet

  • Aito kaivokalkki 25kg 2 kpl 14 €/kpl 28,00 €
  • Desinfiointiaine natriumhypokloriitti 1 kpl 88 €/kpl 88,00 €
  • Pohjahiekka 1 kpl 133 €/kpl 133,00 €
  • Sauman tiivistyaine MaxiPlug 0 kpl 46,4 €/kpl 0,00 €

Työtehtävät

  • Rengaskaivon huolto 1 kpl 1104 €/kpl 1104
  • Sauman tiivistys 0 kpl 18,4 €/kpl 0,00 €

Työn osuus

(kotitalousvähennyskelpoinen)
1104(ALV 24%)

Kaikki yhteensä


1353(ALV 24%)

Lisää tarjouspyyntöön

Saatat myös pitää...