Ale!

Rengaskaivon huolto

Alk. 1.232,50 1.468,80  (Alv. 24%)993,95  (Alv. 0%)

Pyydä tarjous rengaskaivon huollosta lisäämällä huolto tarjouspyynnölle ja täytä vaadittavat yhteystiedot. Lisätietoja ja erittelyn kaivohuollon hinnoittelusta saat selaamalla sivua alaspäin.

Tarjouspyyntö ei sido tilaamaan palvelua. Jätä tästä tarjouspyyntö helposti ja saat tarjouksen kahden työpäivän sisällä.

Haluatko maksaa palvelun osissa? Selaa alas ja lue lisää tarjoamistamme rahoitusvaihtoehdoista.

Lisätietoja

Rengaskaivon huolto ja puhdistus

Rengaskaivon huolto sisältää tavallisesti korkeapainepesun, kertyneiden pohjalietteiden poistamisen, kaivon renkaiden saumojen tiivistämisen sekä desinfioinnin. Huollon yhteydessä on kustannustehokasta uusia kansirakenteet, vedenkäsittelylaitteet ja kaivopumput ja voit pyytää meiltä tarjouksen myös asennuspalveluista lisäämällä tuotteet tarjouspyynnölle.

Suoritamme kaikki puhdasvesihuollon työt niihin töihin tarkoitetuilla työkaluilla ja kalustolla. Henkilöstömme on vesityökorttikoulutettuja vesihygienian ammattilaisia.

Maksa kaivohuolto rahoituksella

Haluatko maksaa sinulle sopivissa erissä? Talo ja Koti -erämaksulla saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa!

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Voit tehdä hakemuksen alla olevasta linkistä. Lasku ostoksestasi toimitetaan ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään
  • Saat aina vähintään 30-60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa
  • Tili on jatkuva eli voit käyttää sitä myös tulevia ostoksia varten
  • Voit halutessasi jakaa ostosumman myös pienemmille edullisille maksuajoille

Saat luottopäätöksen heti ja luoton käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti.

Lue lisää luotosta täältä:

Lue lisää

Hae luottoa täältä:

Hae luottoa tästä

Rengaskaivon huoltotyön toteuttaminen

1. Rengaskaivo tyhjennetään, pestään painepesulla ja poistetaan pohjalietteet. Samalla tarkastetaan pumpun tai imupään kunto.
2. Tarkistetaan saumojen tiiveys ja tiivistetään tarvittaessa. Useimmiten vanhoissa kaivoissa saumoja ei ole tiivistetty, joten pinta- ja sulamisvedet pääsevät kaivoon, jonka mukana pääsee kaivoon myös bakteereita, epäpuhtauksia ja maa-ainesta.
3. Kaivoon laitetaan pohjahiekka sekä kaivokalkki. Suomessa pohjaveden pH on alhainen joten kaivokalkki auttaa nostamaan veden pH-arvoa. Matala pH syövyttää kupariputkia.
4. Mikäli kaivon kansisto on huonokuntoinen, eikä ole tiivis, suositellaan huollon yhteydessä sen vaihtamista tai tiivistämistä. Myös ilmanvaihto on tärkeää kaivossa, jolloin on hyvä asentaa myös ilmaputki.
5. Lopuksi kaivo desinfioidaan natriumhypokloriittiliuoksella. Desinfioinnin vaikutusaika on 24h, jonka aikana vettä ei saa käyttää talousvetenä. Asiakas saa kaivohuollosta raportin ja ohjeet desinfiointiaineen poispumppaamiseen huollon yhteydessä.

Huollon ajanvaraus & aikataulu

Aikataulutamme työt niiden hyväksymisjärjestyksessä. Lisätietoja vapaista huoltoajoista saat ajojärjestelystämme numerosta 0400600000 tai sähköpostilla osoitteesta hrv-palvelutoy@hrv.fi

Lisätiedot

Rengaskaivon syvyys

En tiedä, Alle 6m, 6-10m, Yli 10m

Hinnan erittely

(Hinnat ALV 24%)

Tuotteet

  • Aito kaivokalkki 25kg 2 kpl 14,45 €/kpl 28,90 €
  • Desinfiointiaine natriumhypokloriitti 1 kpl 76,5 €/kpl 76,50 €
  • Pohjahiekka 6 kpl 22,95 €/kpl 137,70 €
  • Sauman tiivistyaine MaxiPlug 0 kpl 49,3 €/kpl 0,00 €

Työtehtävät

  • Rengaskaivon huolto 1 kpl 1232.5 €/kpl 1232.5
  • Sauman tiivistys 0 kpl 23 €/kpl 0,00 €

Työn osuus

(kotitalousvähennyskelpoinen)
1232.5(ALV 24%)

Kaikki yhteensä


1475.6(ALV 24%)

Lisää tarjouspyyntöön